Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Suriye Alarmı!

Ankara'da Suriye Alarmı!

Onedio Medya
20.02.2014 - 18:11 Son Güncelleme: 20.02.2014 - 18:15

Ankara'da Suriye Alarmı!

Perşembe gününün devletin zirvesinde olağan görüşmelerin yapıldığı Devlet Günü olması çerçevesinde, bugün Çankaya Köşkü, Başbakanlık Konutu ile Genelkurmay karargahında, devletin ulusal güvenliğini ilgilendiren önemli konularda kritik görüşmeler yapıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı başbaşa görüşmenin 1.5 saat sürmesi dikkat çekti. Gül'ün, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşmesi de yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Öğlen Köşk'e çıktı

Cumhurbaşkanı Gül, bugün saat 12.00'de Endonezya eski Cumhurbaşkanı Bacharuddin J. Habibie ve beraberindeki heyeti kabul etti. Gül, kabulunün ardından devlet günü çerçevesindeki mesaisine başladı. Gül, Başbakan Erdoğan'ı saat 13.00'te Köşk'te kabul etti. Görüşmenin öğle yemeği saatinde yapılması dikkat çekti. Görüşmede, Suriye'deki iç savaş ortamı ve bu ülkenin bütünlüğünü tehdit eden gelişmeler üzerinde duruldu. Görüşmede; internet ve HSYK yasaları ile ilgili tartışmalarla çözüm sürecinde gelinen aşama üzerinde durulduğu yorumları da yapıldı. Başbaşa görüşmenin 3 saat sürmesi dikkat çekti.

1.5 saat istihbarat sunumu

Gül, bu görüşmenin ardından saat 15.00'te MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti. Kabulde; Fidan, iç ve dış gelişmelerle ilgili Gül'e, istihbarat sunumunda bulundu. Bu görüşmenin de 1.5 saat sürmesi dikkat çekti.

Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/cankay...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0