Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Kazanan Beşiktaş

Ankara'da Kazanan Beşiktaş

Batuhan
01.02.2015 - 15:19 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 18:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de 18'inci hafta maçında Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup etti. Lider Fenerbahçe ile puan farkını bire indirdi.

Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da Siyah beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 30'da Olcay Şahan ve 65'de Demba Ba attı. Mersin'in tek golü 61'de Sinan Kaloğlu'ndan geldi.

Ligde oynadığı son 10 maçta dokuzuncu galibiyetini elde eden Beşiktaş puanını 41'e yükseltti.

Bu sezon yedinci yenilgisini alan Mersin İdman Yurdu ise 23 puanda kaldı.

Yeni stadının yapımı nedeniyle bu sezon ikinci kez bir iç saha maçını Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynayan Beşiktaş, bu stattaki ikinci maçını da kazanmayı başardı.

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Ankara'da oynanan üçüncü maçta dördüncü kez fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, takımını geçen haftaya göre iki değişiklikle sahaya sürdü. Sakatlığı geçen Veli Kavlak, Necip Uysal'dan formayı devraldı. Atiba Hutchinson'un yokluğunda ise Sosa ilk 11'de şans buldu.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Daniel Opare ve Tolgay Arslan, ilk 11'de yer almadı. Tolgay Arslan, 67'de Oğuzhan Özyakup'un yerine oyuna dahil oldu. Bir diğer yeni transfer Milosevic ise kadroda yer almadı.

Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Franco, Mersin İdmanyurdu karşısında takımındaki yerini aldı. Siyah beyazlı ekipte sakatlıklıkları bulunan Mustafa Pektemek, Tomas Sivok, Hutchinson ve Cenk Tosun Ankara'ya getirilmedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen hafta 2-2 berabere kaldıkları İstanbul Başakşehir maçının kadrosunda üç değişikliğe gitti.

Beşiktaş'ın eski kaptanlarından tecrübeli teknik adam, kaleci Nihat Şahin'in yerine Mihaylov, kart cezalısı Khalili'nin yerine Mehmet Taş ve Sinan Kaloğlu'nun yerine de Nakoulma ile maça başladı.

Mersin İdmanyurdu'nda, sakatlıkları bulunan Oktay Delibalta ile Pedriel, bu mücadelenin kadrosuna dahil edilmedi.

Yaklaşık 20 bin kişilik Osmanlı Stadı'nın tamamına yakınına dolduran Beşiktaşlı taraftarlar, maça yoğun ilgi gösterdi.

Al Jazeera, AA

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/ankarad...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0