Görüş Bildir
Haberler
Bunları Yiyormuşuz...

Bunları Yiyormuşuz...

adem kara
10.04.2014 - 13:11 Son Güncelleme: 10.04.2014 - 14:38

Ankara'da Kaçak Kesim Yapan Tavukçulara Baskın

Ankara'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda dehşet görüntülerle karşılaştı.

Başkent'in en büyük ilçelerinden olan Yenimahalle'de belediye ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda dehşet görüntülerle karşılaştı.

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri, Şentepe Avcılar Mahallesi’nde tek katlı bir gecekondu içerisinde kaçak kesim yapan tavukçulara baskın düzenledi.

Yapılan incelemelerde ekipler, toptan satın alınan tavukların hijyen kurallarına uyulmadan, sağlıksız koşullarda, ruhsatsız olarak parçalara ayrıldığı ve çeşitli iş yerlerine satıldığını belirledi. Zabıtalar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden gelen ekiplerle kaçak tavuk kesimi yapan gecekonduyu mühürledi.

Sağlıksız koşullarda kesilen tavuklara imha edilmek üzere el koyan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, canlı halde bulunan tavukların da uygun olan bir mezbahaya gönderilmek üzere işlem yapılmasına karar verdi.

'DÜĞÜNÜMÜZ İÇİN KESTİK!'

Çalışanlar, satış yapmadıklarını kendi düğünleri için tavuk alıp kestiklerini iddia ettiler. Kaçak kesimhanenin kapatılacağını öğrenen tavukçular, belediye ekiplerine tepki gösterdi. Bu koşullarda yapılan kesimin halkın sağlığını tehdit edeceğinin söylenmesi üzerine, satıcılar “Ben de yiyorum çocuklarım da yiyor. Bu zamana kadar hiç zehirlenme şikayeti bize gelmedi” diyerek itiraz ettiler.

Haber Aysel Alp | Hürriyet

Kaynak: Gazeteport

Kaynak: http://www.gazeteport.com.tr/haber/16...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0