Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Halk Otobüsü Şoförü Yolcusuna Tecavüz Etti: 'Birine Söylersen Yine Tecavüz Eder, Boğazını Keserim'

etiket Ankara'da Halk Otobüsü Şoförü Yolcusuna Tecavüz Etti: 'Birine Söylersen Yine Tecavüz Eder, Boğazını Keserim'

Deniz Gök
07.01.2017 - 11:37 Son Güncelleme: 07.01.2017 - 16:57

Mersin'de bundan iki yıl önce bindiği minibüsün şoförü tarafından cinsel saldırıya uğrayıp yakılarak öldürülen Özgecan Aslan'ın ardından benzer bir olay başkent Ankara'da yaşandı. Bir kadın bindiği özel halk otobüsünün şoförü tarafından aracın içinde tecavüze uğradı. Kadın, şoförün ‘birine söylersen seni bulur yine tecavüz eder, sonra da boğazını keserim’ diye tehdit ettiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre 3 gün önce Azerbaycan ve Türk vatandaşı S. adlı bir kadın, Etimesgut'ta bindiği özel halk otobüsünün şoförü tarafından aracın içinde tecavüze uğradı. 

İki çocuk annesi S. özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışıyordu. 4 Ocak akşamı Atilla Eşer Caddesi’ndeki bir AVM'nin önünde ‘530’ hat numaralı özel halk otobüsüne bindi. Binmeden önce de otobüs sürücüsü İbrahim T.’ye “Ben 200 metre ileride ineceğim. Binebilir miyim?” diye sordu. Şoför İbrahim T. “Olur” dedi. 

S., ineceği yere yaklaştığında kapıya yönelerek, “İnmek istiyorum” dedi. Kapıyı açmayan T. ise “Seni dönünce indireceğim” dedi. Otobüsü civardaki boş bir araziye çeken T., iddiaya göre koltuğundan kalkarak, iki eliyle S.’nin boğazını sıktı. 

Zorla aracın orta koridoruna yatırdığı S., bilincini kaybederek bayıldı.

S., yaşadıklarını savcılıkta şöyle anlattı:

S., yaşadıklarını savcılıkta şöyle anlattı:

“Kendime geldiğimde şahsın üzerimde olduğunu gördüm. ‘Uslu duracaksın, yoksa boğazını sıkar, seni öldürürüm’ diyerek, boğazımı sıkıp tecavüz etmeye devam etti. ‘Sizin kız kardeşiniz, aileniz yok mu, neden böyle yaptınız’ dedim. Beni öldürmemesi için yalvardım. İşini bitirdikten sonra ‘Evli misin, çocuğun var mı?’ diye sordu. Sonra ‘Seni bir daha ne zaman görürüm?’ dedi, telefon numaramı istedi. Numarayı vermedim. Soyadımı, nerede çalıştığımı sordu. ‘Beni gündüz görsen tanır mısın?’ diye sordu, ‘Tanımam’ dedim. ‘Eve gidince ne anlatacaksın’ dedi. ‘Ayağım kaydı, düştüm derim’ dedim. ‘Polise veya birine söylersen seni bulurum, tecavüz ederim, boğazını keserim’ dedi. Kapıyı açtı, indik. Yanımda yürüdü. İlk gördüğüm binaya girip polisi aradım.”

"Bana daha önce ‘seni seviyorum’ dediği için tecavüz ettim”

"Bana daha önce ‘seni seviyorum’ dediği için tecavüz ettim”
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sürücü İbrahim T. ise S.’nin şikayetinin ardından savcılığa çağrıldı. Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildiğinde çelişkili bir ifade veren İbrahim T., S’nin otobüse bindikten sonra kendisine “Sokak arasına gir, karanlık bir yer bul, aracı durdur ve sonra yanıma gel” dediğini iddia etti.

İbrahim T., 'Kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girmek istedi. Sonra vazgeçti ve ‘Bırak yapma’ dedi. Bana daha önce ‘Seni seviyorum’ dediği için zorla tecavüz ettim” diye konuştu.

İbrahim T., ‘şikâyet etmesin diye’ S.’nin bir fotoğrafını çektiğini de söyledi. Ayrıca kadının yüzüğünü de alan T, “Bana polise gitmeyeceğini söyledi. Ben de tecavüz ettiğim yerde otobüsten indirdim” dedi.

İbrahim T. ifadesinin ardından mahkeme tarafından tutuklandı.

Dehşet verici olay Twitter ve Ekşi Sözlük'ün de gündeminde

Dehşet verici olay Twitter ve Ekşi Sözlük'ün de gündeminde
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde de Bartın'da bir kadın, herkesin gözü önünde kaçırılmıştı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3419
874
557
259
18
18
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melissa Kasparoğlu

HADIM YASASI GETİRİLSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bi kaç tecavüzcüyü hadım edin bak bakalım kadının yanında yürümeye cesaret edecekler mi izle ve gör..... Devamını Gör

namı müstear

Allah belanızı versin artık ya.Biz hiç mi dışarı çıkamıcaz.Otobüse bindiğimizde temkinli olucaz taksiye bindiğimizde plakayı alıcaz yahu dışardan yemek sipa... Devamını Gör

Par Jina

Bu olay sadece tecavüz değil. korkunç bi olay. uslu duracaksın deyip kaç çocuğu olduğunu sorup sonra da utanmadan yanında yürüyebilmek. bilmiyorum belki de b... Devamını Gör

colombian

oraya buraya edep yahu yazacağınıza milletin yılbaşı akşamı ne yapacağına karışacağınıza şu olaylara tepki versenize sözüm ona gruba sesleniyorum.senin na ba... Devamını Gör