Görüş Bildir
Haberler
Anıtkabir'de 10 Kasım Töreni

Anıtkabir'de 10 Kasım Töreni

Batuhan
10.11.2021 - 08:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki heyet, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyette TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bakanlar, siyasi parti liderleri, komuta kademesi, kurum ve kuruluş başkanları yer aldı.

Çelenk bırakıldı

Çelenk bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Atatürk mozolesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Özel Defteri'ne şunları yazdı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Özel Defteri'ne şunları yazdı:

'Aziz Atatürk, zat-ı alinizi vefatınızın 83'üncü sene-i devriyesinde bir kez daha yad ediyoruz.

Kurduğunuz ve bizlere emanet ettiğiniz cumhuriyeti büyütmeye, kalkındırmaya, bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı yapmaya devam ediyoruz. Eğitim, sağlık, sanayi başta olmak üzere elde ettiğimiz başarılarla 2023 hedeflerine kararlılıkla ilerliyoruz. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, bekasına, kadim değerlerine kast edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ruhun şad olsun.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
21
11
7
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

Neyse bu sefer "15 Temmuzda biz de aynı Atatürk gibi kurtuluş savaşı verdik." dememiş. Televizyonu yumruklamak zorunda kalmayacağım.

Sıradan Biri

Özel deftere yazsaydı yaa üzerinde resminiz buluna Türk Lirasını afrikalı kabilelerin parasından bile değersiz hale getirdik diye.