Görüş Bildir
Haberler
Anılarını Söyle, Önceki Hayatında Kim Olduğunu Söyleyelim!

etiket Anılarını Söyle, Önceki Hayatında Kim Olduğunu Söyleyelim!

Osman Avcı
14.01.2015 - 15:16 Son Güncelleme: 14.01.2015 - 15:27

Aslında anılarımız ve günlük hayatta yaşadığımız tuhaf durumlar önceki hayatta kim olduğumuzun ipuçlarıdır. Buna göre sen geçmiş hayatında kimdin: Bir korsan, bir kraliçe mi, büyük bir mucit mi, yoksa daha başka bir şey mi? Öğrenmenin tek yolu var!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatında ilk hatırladığın şey nedir?

2. Genelde nerede veya ne zaman deja vu yaşarsın?

3. Sıklıkla bir şeyler hatırladığın ama aslında gerçekten yaşandığına emin olamadığın şeyler başına gelir mi?

4. Hangi fotoğraf anılarını canlandırır?

5. Sen çocukken, ebeveynlerinin ettiği kavgaları hatırlıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen sevilen bir çocuk muydun?

7. İlk öpücüğünü hatırlıyor musun peki?

8. Bugünden geriye baktığında, geçmişle alakalı aklında en çok kalanları öğrenelim!

9. Son soru: Bu testin ilk sorusunu hatırlıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kraliçe" çıktı!

"Kraliçe" çıktı!

Sen önceki hayatında kraliçeydin. Evet, anılarına göre sen güçlü, karizmatik ve büyüleyici bir kraliçeydin. Su götürmez bir çekiciliğin vardı, yani etrafındakiler üstünde bariz bir etkin vardı. Ülkendeki bütün insanlar sana saygı duyar, senin ismin geçtiği zaman tüyleri diken diken olurdu. Güzelliğin ve karizman hala ışıl ışıl parlamakta ve çok iyi biliyorsun ki, sen hala asil bir ruha sahipsin!..

"Kral" çıktı!

"Kral" çıktı!

Anılarına göre önceki hayatında azametli, dirayetli, cömert ve güçlü bir kraldın. Yaşadığın döneme damga vurdun sen. Evet, otoriter olmasına otoriterdin; yanlışa tahammülün yoktu ve bu yüzden nice kafalar gitti; ancak insanlar seni aslında cömertliğinle tanıdı. Adildin ayrıca, ki hala adalet duygun çok üstündür. Aslında şimdi de bir nevi kralsın. Kendi ortamının lideri sensin ve insanlar sana, hatta düşmanların bile, saygı duyuyor, sen konuştuğun zaman susup seni dinliyor. Saygılar, haşmetmeab!

"Devlet Adamı" çıktı!

"Devlet Adamı" çıktı!

Anılarına göre önceki yaşamında şerefli, faziletli, görev bilinci yüksek ve saygı duyulan bir devlet adamıydın. Eskiden de, şimdi de, yani oldum olası sorumluluk alabilen bir insandın. Zor kararları alabilir, başarıyı ekibinle paylaşır, başarısızlığı ise tek başına üstlenirdin. Başını yakmaya çalışan hilebazlarsa olmadı değil, ancak kıvrak zekanla onların üstesinden gelmeyi de bildin. Diplomasi iyi becerirdin ve muhteşem hitabet yeteneğin vardı; ikna edemediğin insan neredeyse yoktu! Senin gibilere şimdilerde de çok ihtiyacımız var biliyor musun?

"Mucit" çıktı!

"Mucit" çıktı!

Anılarına göre önceki hayatında dahi, yenilikçi ve büyük bir mucittin. Acaba sen Da Vinci'nin ruhu musun; yoksa Tesla'nın mı? Yok yok sen ateşi keşfeden ilk insan olmalısın. Şimdi tam olarak kim olduğunu kestirmemiz imkansız; ama yaşadığın döneme damga vurduğun kesin. Önüne taş koymaya çalışanlar da pek tabii ki oldu, şimdi de bu zevatlardan var hayatında. Ama sen o zaman da, şimdi de, hep işine gücüne baktın. Bu tavrını hiç değiştirme, dünyanın sana ihtiyacı var çünkü!..

"Savaşçı" çıktı!

"Savaşçı" çıktı!

Anılarına göre önceki hayatında gözünü budaktan sakınmayan ve kahraman bir savaşçıydın. Güçlüydün, kararlıydın, cesurdun ve her şeyden önemlisi kendini ülkene, değerlerine adayan/adayabilen bir ruhtun. Bu fedakarlığınsa hala devam ediyor. Ayrıca önceki hayatını yaşadığın dönemler çok meşakkatliydi, sürekli bir yerlerde savaş patlak verirdi; ancak sen korkusuzluğunla savaş alanının yıldızıydın. Aslında şimdi de, her ne kadar savaşın şekli değişse de, savaşıyorsun. Her şey değişti ama senin mücadeleci ruhun değişmedi kısacası!

"Korsan" çıktı!

"Korsan" çıktı!

Anılarına göre önceki hayatında tekinsiz bir korsandın. Önceki hayatın hazine aramakla ve bir maceradan öbür maceraya koşarak, uçsuz bucaksız denizlerde geçti. Sen o zamanlarda kendini hiçbir yere ait hissedemezdin; aslında şimdiki durumunun da bundan çok farkı yok, hala böyle yabancı birisin ve sürekli bir arayış halindesin. Kaşif bir ruhun var yani! Ayrıca yeni şeyler yaşamaktan, adrenalin dolu bir hayattan zevk alıyorsun. O zamanlarda da öyleydi, şimdi de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
566
265
109
101
64
42
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cem Torun

Kraliçe çıktı ben biliyordum ben de bir ipnelik olduğunu

Asosyal deli

Savaşçı

Kimim ben ?

kraliçe mi :S kaç çocuk doğurmuştum lan hangi kraldan peydahladım daha çok bilgi ver :@