Görüş Bildir
Haberler
Android Wear Play Store'da Yayınlandı

Android Wear Play Store'da Yayınlandı

Pchocasi
03.07.2014 - 16:45 Son Güncelleme: 03.07.2014 - 17:27

Android Wear Play Store'da Yayınlandı

Android Wear uygulaması bugün ücretsiz olarak Google Play Store’da yayınlandı. Uygulamanın detaylarını haberimizde.

Öncelik olarak Android Wear’ın ne işe yaradığından bahsedelim. Bilmeyenler indirdikten sonra bu ne lan ! dememeleri için açıklamakta fayda var.

ANDROİD WEAR NE İŞE YARAR ?

Android Wear uygulaması akıllı telefonlarınızdan akıllı saatlere bağlanarak yönetmenizi sağlayan bir uygulamadır. Uygulamayı yükledikten sonra akıllı saat ile birlikte akıllı telefon arasında bir işlem sağlanarak bağlantı kurulur.

Tıpkı dosya göndermek için Bluetooth yardımı aldığımız gibi Android Wear uygulaması da telefon ile akıllı saati eşleştirmek için yüklenmesi gerekir.

Google’ın I / O etkinliğinde tanıtılan Android Wear işletim sistemi akıllı saatlerin ve giyilebilir cihazların kullanımını kolaylaştırmak amacı ile Play Store’da yayınlandı. Android Wear uygulaması ile LG G Watch ve Samsung Gear Live modellerini kullanmanız mümkün durumda.

ANDROİD 4.3 VE ÜZERİ

Android 4.3 ve üstü işletim sistemlerinde çalışan Android Wear uygulaması, akıllı saatler ve giyilebilir diğer cihazlar için eşleştirme yaparak yönetimini sağlamanıza yarıyor.

Eğer cihazınız Android Wear uygulamasını destekliyorsa web sitemizden uygulamayı yükleyebilirsiniz. Yükledikten sonra telefona ve cihazınıza reset atmayı unutmayın.

Pchocasi - Faruk YILMAZ

Kaynak: http://www.pchocasi.com/android-wear-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın