Görüş Bildir
Haberler
Android Cihazlardan Periscope Nasıl İzlenir?

Android Cihazlardan Periscope Nasıl İzlenir?

ATKN
07.05.2015 - 16:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter bünyesindeki popüler canlı yayın uygulaması Periscope şimdilik sadece iOS cihazlar için kullanılabiliyor. Peki Android cihazlardan Periscope nasıl izlenir?

Canlı yayın uygulamaları son zamanlarda oldukça popüler olmaya başladı. Özellikle 1 haftada 1 milyon indirilmeye ulaşan Periscope, kullanıcılar tarafından büyük beğeni kazandı.

Şimdilik sadece iOS'ta kullanılabiliyor, Android uygulaması ise yakında

Şimdilik sadece iOS'ta kullanılabiliyor, Android uygulaması ise yakında

Şu an sadece iOS platformunda bulunan uygulamanın sitesinde Android kullanıcıları için şu ifade yer alıyor: 'Android uygulamamız yakında gelecek. Şimdilik masaüstü tarayıcısından izleyebilirsiniz'. 

Periscope kurucularından Kayvon Beykpour, 'Merak etmeyin, Android platformu üzerinde çalışıyoruz ve bitmesine çok az kaldı. Şu anda test amaçlı beta sürümünü kullanıyoruz' açıklamasında bulundu.

Android için resmi bir uygulaması bulunmayan Periscope'u izlemek için ya web tarayıcılarını ya da Android için üçüncü parti yazılım geliştiricilerinin hazırladığı uygulamaları kullanabiliyorsunuz. Fakat bu uygulamaları kullanırken ya da web tarayıcılarınızdan canlı yayını açtığınızda sadece izleyebiliyorsunuz. Yani canlı yayını yapan kişiye soru soramıyor ve canlı yayını beğenemiyorsunuz.

Peki nedir bu uygulamalar?

Peki nedir bu uygulamalar?

Bunlardan birincisi bir Türk mobil uygulama geliştiricisinin yaptığı Player for Periscope uygulaması. Uygulamada canlı yayın yapan kullanıcıları ülkelerine göre ayırabiliyor ve o ülkede canlı yayın yapan kullanıcıları ana sayfada görebiliyorsunuz. Aynı zamanda arama kutucuğu sayesinde aradığınız kullanıcının ne zaman canlı yayın yaptığını ve canlı yayın başlığını görüntüleyebiliyorsunuz. Player for Periscope uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

İkinci uygulama ise yine bir Türk mobil uygulama geliştiricisinin yaptığı Live Perisco uygulaması. Bu uygulamada da ana sayfada canlı yayın yapan kişileri Global, TR ve EN başlığı altında ayırabiliyorsunuz. Aynı şekilde arama kutucuğundan o an canlı yayın yapan kişilerin kullanıcı adını yazarak canlı yayını izleyebiliyorsunuz. Live Perisco uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0