Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid'te Ancelotti Dönemi Sona Erdi

Real Madrid'te Ancelotti Dönemi Sona Erdi

Batuhan
25.05.2015 - 14:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid'te Ancelotti Dönemi Sona Erdi

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, düzenlenen basın toplantısıyla Carlo Ancelotti ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi resmen sona erdi. Kulüp Başkanı Florentino Perez, düzenlenen basın toplantısında İtalyan teknik adamla yola devam etmeyeceklerini resmen duyurdu.

Ancelotti: 'Bir Yıl Takım Çalıştırmayacağım'

Sezon içinde ligi Barcelona'ya kaptıran ve Şampiyonlar Ligi'nde de Juventus'a elenen Real Madrid'de Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo'nun 'Bizimle çalışmaya devam etmeli' açıklamalarından sonra Il Giornale 'ye bir röportaj vermiş ve bazı değerlendirmelerde bulunmuştu.

Milan başkanı Berlusconi'nin kendisine olan ilgisi sorulan Ancelotti, 'Ben ameliyat olmak zorundayım ve bu sebeple gelecek sene takım çalıştırmayabilirim' ifadelerini kullandı. Bir torunu olacağını da belirten Ancelotti, 'İtalya'ya da günün birinde dönecek olursam bu sadece Milan olur' ifadelerini kullanmıştı.

Rahatsızlığından da bahseden Ancelotti, 'Kireçlenme ile ilgili sorunlar yaşıyorum ve ellerimi etkilemeye başladı. Daha fazla zaman kaybedersem bacaklarım da etkilenebilir. Bu yüzden hemen uzmanımdan randevu aldım' diye konuşmuştu.

Ancelotti'nin Kanada'da bir cerrahi operasyon geçirmesi bekleniyor.

Skorer ve LİG TV

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0