Görüş Bildir
Haberler
Ancelotti: "Di Maria Ayrılmak İstediğini Bize İletti"

Ancelotti: "Di Maria Ayrılmak İstediğini Bize İletti"

Fatih
21.08.2014 - 21:21

Ancelotti: "Di Maria Ayrılmak İstediğini Bize İletti"

İtalyan hoca, Di Maria'nın forma bulamadığı gerekçesiyle ayrılmak istediğini açıkladı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti , transfer gündeminin en çok konuşulan ismi Arjantinli yıldız Angel Di Maria 'nın kulüpten ayrılmak istediğini doğruladı.

Bu yaz James Rodriguez ve Toni Kroos transferleriyle beraber ilk 11'deki yerini kaybeden Di Maria, forma giyebileceği başka bir takıma gitmek istediğini teknik heyete ve yönetime bildirdi.

26 yaşındaki futbolcu son aylarda adı sıkça Paris Saint-Germain ve Manchester United ile beraber anılırken, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fransız kulübü devreden çekilerek kırmızı şeytanları bu yarışta tek bırakmıştı.

Transfer dönemini kapanmadan bir çözüm yolu bulacaklarını belirten İtalyan teknik adam, 'Oyuncu, ayrılmak isteğini bize bildirdi. Kulübün Madrid'de kal önerisini ise reddetti. Bir çözüm arıyoruz. Transfer dönemi kapanmadan Di Maria'nın sorununu çözeceğiz.' dedi.

Ancak futbolcunun halen takımın bir parçası olduğuna dikkat çeken tecrübeli hoca, 'Di Maria kendisine bir takım bulamazsa burada kalmaya devam edecek. Onun bu durumu hoşgörüyle karşılayabiliriz. Bizimle çalışmaya devam edebilir. Bir problemimiz yok. Hatta Atletico ile oynayacağımız rövanş maçında bile sahada olabilir.' şeklinde konuştu.

Benfica'dan 2010 yılında transfer edilen Arjantinli orta sahanın Madrid ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak yönetimin 60 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirlediği ve oyuncuya bir zorluk çıkarmayacağı kaydedildi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın