Görüş Bildir
Haberler
Anaokulu Öğrencilerine Ayaklarının Koklatan Öğretmen Açığa Alındı

Anaokulu Öğrencilerine Ayaklarının Koklatan Öğretmen Açığa Alındı

Ulaş
14.04.2021 - 10:52

Çin'de görev yapan bir anaokulu öğretmeni çocuklara ayaklarını koklatıp görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Öğretmenin görüntüler sonrası görev yaptığı okulla ilişiği kesildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin'in Twitter benzeri sosyal medyası Weibo'da yayınlanan fotoğraf karesi, kullanıcıların tepkisine yol açtı.

Yayınlandıktan hemen sonra silinen görüntülerde bir anaokulu öğretmeni sırayla çocuklara ayaklarını koklatmaya çalışıyor. Öğretmen bu görüntülerin başlığına 'erken sadomazoşizm eğitimi' verdiğini de not düşüyor.

Velilerin ve sosyal medyanın tepkisini çeken kişi polis tarafından gözaltına alınırken, okulla da ilişiği kesildi.

Velilerin ve sosyal medyanın tepkisini çeken kişi polis tarafından gözaltına alınırken, okulla da ilişiği kesildi.

Öfkeli veliler polis merkezi önüne gelirken, sosyal medya kullanıcıları tepkilerini göstermekte gecikmedi. 170 milyon kez görüntülenme alan görüntülerde öğretmene tepkiler çığ gibiydi.

Bir kullanıcı, ''Özel anaokullarındaki öğretmenlerin kalitesi endişe verici'' derken bir kullanıcı, ''Bu açıkça istismar'' şeklinde tepkisini dile getirdi.

Adamın görev yaptığı anaokulu sözcüsü de tepki çeken olay hakkında bir açıklama yaptı ve görevini ihlal ettiği gerekçesiyle, okuldan gönderildiğini ifade etti. Polis öğretmenin sorgusuna devam ederken çocukların da ifadesine başvuruldu. Anaokulundaki çocuklar, öğretmenlerinin kendilerine sıklıkla bunu yaptığını dile getirdiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
31
20
15
10
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozgur Ozlen

Niye başlığa Çin'de olduğunu yazmıyorsunuz? Sadece başlığı okuyup geçen insanlar bunun Türkiye'de olduğunu düşünebilir. Tıklanma almak için yaptığınız bu yak... Devamını Gör

MissRosa

Ayağın kopsun pislik

kyle-reese

Hepsi onun bunun çocuğu 2 milyar nüfusun başka açıklaması yok zaten.