Görüş Bildir
Haberler
Amy Winehouse Filmine Ailesinden Tepki: 'Dava Ederiz'

Amy Winehouse Filmine Ailesinden Tepki: 'Dava Ederiz'

Ulaş
27.04.2015 - 18:07 Son Güncelleme: 28.04.2015 - 13:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk gösterimi önümüzdeki ay Cannes Film Festivali’nde yapılacak olan “Amy: The Girl Behind The Name” adlı dokümanter film, daha vizyona girmeden tartışma konusu oldu.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan Amy’nin babası Mitch Winehouse filmde en çok, kızının erkek arkadaşı Blake Fielder-Civil’e yer verilmesine kızdığını söyledi. Hissettiklerini anlatan baba Winehouse, “Blake film boyunca Amy’nin o halde olmasının benim suçum olduğunu söylüyor ve ona zorla verdiği türlü çeşit uyuşturucudan hiç bahsetmiyor. Sokakta tek başına bile yürüyemeyen bu adamın filmde benim hakkımda bu kadar atıp tutmasına nasıl izin verdiler inanamıyorum” diye konuştu ve kızının hayattayken her gün defalarca onu aradığını ve ne zaman hasta olsa yanına koştuğunu da özellikle vurguladı.

Filmin kendisi ve ailesi hakkında aşağılayıcı unsurlar içerdiğini söyleyen Mitch Winehouse, avukatlarının filmi izleyeceğini ve yasal haklarını sonuna kadar savunacaklarını söyledi. Aile daha sonra yaptığı resmi açıklamada ise filmle hiç bir alakalarının olmadığını bir defa daha vurguladı.

Filmin yapımcıları ise iddialar hakkkında kısa bir açıklama yaptılar ve ellerinde, filmdeki bakış açısını destekleyen birçok veri olduğunu ve Amy’nin tedavi sürecine gereken önemin verilmediğini, bunun yerine sürekli sahneye çıkmaya zorlandığını ifade ettiler.

Yönetmenliğini Asif Kapadia’nın yaptığı film bir Universal Music Group projesi ve ilk fragmanıNisan ayının başında yayınlanmıştı. “Amy: The Girl Behind The Name” 3 Temmuz’da birçok ülkede gösterime sunulacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0