Görüş Bildir
Haberler
Amerikan Kültürde Sertifika Programı

Amerikan Kültürde Sertifika Programı

Amerikan Kültürde Sertifika Programı

Avrupa Birliği Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Ve Personel Hareketliliği Projeleri Kapsamında Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde hazırlanan 2015-1-TR01-KA102-020181 nolu proje ‘ AVRUPA ÜLKELERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR MESLEKİ EĞİTİM STAJI ’ projesi katılımcısı Tokat Mesleki Teknik Eğitim Öğrencileri İngilizce eğitimler sonunda Amerikan Kültür’de yapılan sertifika töreniyle belgelerini aldılar.

Programa Amerikan Kültür Müdürü Ümit Erdem, Kurumun İngilizce Öğretmeni Esra Demir, Tokat Valiliği Proje Ekibinden İlhan Yayar, Tokat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni ve Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Dernek Başkanı Müslim Kaçmaz ve öğrenciler katıldı. Esra Demir katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada yabancı dil öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Proje katılımcısı arkadaşlar çok şanslısınız. Umarım yurtdışı hareketliliğinizde de İngilizce eğitimlerinde göstermiş olduğunuz başarıyı gösterirsiniz sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Sayın Yayar 'Sevgili gençler; küçük yaşlarda Avrupa’yı göreceksiniz. Burada ufuklarınız açılacak ve mesleki eğitimlerinizi en üst düzeye taşıyacaksınız. Sizlerden istediğimiz tek şey var. İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeniz olacaktır. Bizim ülkemiz çok güzel ama mesleki eğitimde ve bilimsel çalışmalarda ilerlemek zorundayız. Bunları siz gençlerimiz sağlayacaktır.” Dedi.

Amerikan Kültür Müdürü Sayın Erdem 'Günümüzde İngilizce çok önemli bir konumda. İngilizce bilmeden mesleki ilerleme sağlanamaz ki; aslında mesleki eğitimde de oldukça gerekli. Tüm Türkiye’de öğrencilerine aynı standartlarda yabancı dil eğitimi veren kurumumuzda sertifika almaya hak kazanan katılımcılarımızı tebrik eder; başarılarının devamını temenni eder ve iyi yolculuklar dilerim.” Dedi.

Yapılan sertifika töreninin ardından katılımcılar yolculuk hazırlıklarını tamamlamak üzere ayrıldılar.

Kaynak: http://www.tekmed.org.tr/haber.php?en...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın