Görüş Bildir
Haberler
Ameliyat Oldular

Ameliyat Oldular

Fatih
07.02.2014 - 20:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ameliyat Oldular

Fenerbahçe Ülker'in bir hafta içerisinde sakatlığa kurban verdiği iki oyuncusu Gasper Vidmar ve Kenan Sipahi ameliyat oldu.

Son dönemde sakatlıklardan dolayı başı epey ağrıyan Fenerbahçe Ülker'de dizindeki sakatlıktan dolayı sezonu kapatan Sloven pivot Gasper Vidmar ile önceki gün Spor Toto Türkiye Kupası'nda oynanan Trabzonspor maçında kolu kırılan genç milli guard Kenan Sipahi ameliyat oldu.

Sarı-Lacivertli takımın doktoru Koray Tarımcı, Vidmar ve Sipahi'nin geçirdiği operasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı:

''5 Şubat 2014 Çarşamba günü Trabzonspor Medical Park ile oynadığımız Spor Toto Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında düşerek sağ kol radius kemiğinde parçalı kırık saptanan oyuncumuz Kenan Sipahi, bugün başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Oyuncumuz 2 hafta sonra fizik tedaviye başlayacak olup, tamamen sağlığına kavuşarak aramıza dönmesinin yaklaşık 12 hafta süreceği düşünülmektedir.

EA7 Emporio Armani Milano maçında almış olduğu darbe sonrasında ön çapraz bağında kopma ve menüsküslerinde yırtık meydana gelen oyuncumuz Gasper Vidmar bugün Almanya’da başarılı bir operasyon geçirmiştir. Operasyonda hem kopan bağ onarılmış hem de menüsküslerine gerekli cerrahi müdahale yapılmıştır. Maalesef oyuncumuz daha önce de belirtildiği gibi sezonu kapatmıştır.''

TotemSpor

Kaynak: http://www.totemspor.com/haber/basket...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın