Görüş Bildir
Haberler
AMD Catalyst Tarih Oluyor!

AMD Catalyst Tarih Oluyor!

Batuhan
03.11.2015 - 13:39

AMD ekran kartlarının yazılımı olan AMD Catalyst önümüzdeki günlerde yerini daha gelişmiş özellikler sunan Radeon Software Crimson Edition uygulamasına bırakacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CPU ve GPU üreticisi AMD , ekran kartı bölümünde yaptığı donanımsal yeniliklerini yazılımsal olarak da destekleyeceğini duyurdu. Mevcutta bulunan AMD Catalyst yazılımı ile kontrol edilebilen AMD ekran kartları yakında çok daha fazla opsiyonu oyuncular ile buluşturacak. Önümüzdeki aylarda emekliye ayrılacak olan AMD Catalyst , yerini Windows 10 arayüzüne uygun ve çok daha gelişmiş oyun optimizasyon seçeneği sunan Radeon Software Crimson Edition uygulamasına bırakacak.

Radeon Software Crimson Edition uygulaması ile her oyuna ayrı profil ayarlayabilir, fan hızlarını oyundan oyuna değiştirebilir, FPS hızını sabitleyebilir ve Anti-Aliasing gibi grafik ayarlarını tek tek değiştirebilirsiniz. Bu özelliklerin oyundan oyuna ayarlanabilmesi Radeon Software Crimson Edition'ın oyuncu odaklı olduğunu gözler önüne seriyor.

AMD Catalyst Control Center (CCC) olarak bilinen yazlım yeniden tasarlanıp Radeon/FirePro Settings olarak isimlendirildi. Yeni tasarımda odak nokta deneyim, form ve fonksiyon oldu. Bu sayede yeni Radeon/FirePro Settings, çok sade bir kullanıcı ara yüzüne, sezgisel bir kullanıma ve bir eski sürüme göre çok daha hızlı başlama süresine ulaştı.

Buna ek olarak; oyun yöneticisi, video kalite ön ayarları, sosyal medya entegrasyonu, sadeleştirilmis EF kurulumu ve sadeleştirilmiş sistem bildiri sekmesi gelecek özellikler arasında yer alıyor.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
1
0
0
0