Görüş Bildir
Haberler
Amazing Spider Man 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Amazing Spider Man 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Durma Play
11.04.2016 - 16:49

Amazing Spider Man 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Eglence sektörünün fiziksel baskili imkanlardan beyazperdeye, beyazperdeden de televizyon ve dijital oyunlar alanina ilerleyisine devam ettigi günümüzde, uzun yillardir dünya genelinde popülerlige ulasmis karakter veya temalarin mümkün olabilecek her alanda güncel ögelere sahip olarak sevenlerini etkilemeleri mümkün olabilmekte. Marvel Comics’in sevilen süper kahramanlari arasinda yer alan ve ülkemizde yayinlanan çizgi filmleri ile de birden çok jenerasyonu büyütme imkani elde eden Spider Man, filmleri ile eszamanli yayinlanan bilgisayar ve konsol oyunlari sayesinde çok sayida farkli platformdaki takipçilerini memnun ederek eglendirmeyi basarmakta. Geçtigimiz günlerde vizyona giren The Amazing Spider Man 2 filmi ile ayni ismi tasiyan ve PC’lere ek olarak Playstation 3, Playstation 4, XBox One, Xbox 360 ve Nintendo Wii U için yayinlanacak oyun 29 Nisan tarihinde Kuzey Amerika, 2 Mayis tarihinde de Avrupa genelinde kullanima açilmis durumda. Avcitivison’un yayinciliginda Beenox stüdyolari tarafindan hazirlanan The Amazing Spider Man 2 , süper kahraman temali aksiyon oyunlari arasinda hayatini en uzun süre devam ettiren ve gelisim saglayabilen seri olarak da nitelendirilmekte. Oyunun Android ve iOS tabanli mobil cihazlarda elde ettigi basaridan sonra bilgisayar ve sabit konsollarda da yogun satis rakamlarina ulasmasi, Örümcek Adam’in yas ve ülke fark etmeksizin her alandan kullaniciyi kendisine baglamakta oldukça basarili oldugunu gösteriyor.

Oyun Peter Parker yani nam-i diger Örümcek Adam ’in bir magazadan çikarken iki sene önce yasadigi bir hatirayi hatirlamasi ile basliyor. Magazanin çalisani Peter’a soyulduklarini ve yardima ihtiyaç duyduklarini anlatirken kahramanimiz bu durumu önemsemiyor ve daha sonra önemsemedigi hirsizlar kaçis yolunda amcasi Ben’i öldürüyor. Tüm Spider Man çizgi film ve filmlerinde klise olarak kabul edilen bu hikayenin The Amazing Spider Man 2’de de kullanilmasi çogu siki takipçinin elestirisi ile karsilassa da, daha önce bu karakteri hiçbir alanda tecrübe etme imkani bulamamis kisilerin de bu bilgiyi edinmesinin zorunlu olmasi, elestirileri savurmayi basarmakta. Her ne kadar klasik Örümcek Adam hikayelerine ve mücadelelerine sahne olsa da eski oyunlara göre çok daha fazla sayida düsmana ve daha siki bir hikayeye sahip olan The Amazing SpiderMan 2 , bu sayede ilk inceleme puanlarindan da yüz üzerinden yetmis gibi ortalamanin üstü kabul edilebilecek bir basariya erismis durumda.

The Amazing Spider Man 2 ’i Durmaplay üzerinden PC ve konsol versiyonlari ile edinerek, yillarin eskitemedigi Örümcek Adam temasini en orijinal ve gelismis hali ile yasayabilir, New York City’nin binalari arasinda gezinirken sehre korku salan hirsizlari saf disi birakmanin keyfi ile doyasiya eglenebilirsiniz. The Amazing Spider Man 2 PC en uygun fiyatlari ve en hizli teslimat garantisi ile Türkiye’nin lider oyun ve oyun içerigi saglayicisi Durmaplay ile sizlerle bulusmakta.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/amazin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın