Görüş Bildir
Haberler
Alves: "Takımın Durumu Son Derece İyi"

Alves: "Takımın Durumu Son Derece İyi"

Fatih
18.12.2014 - 19:38

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, Kayseri deplasmanından da 3 puanla ayrılarak, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Bruno Alves, şampiyonluk yolunda 3 puanın önemine dikkat çekerek, şunları söyledi:

'Şu ana kadar bütün deplasman maçları bizim için zorlu geçti. Bu maçın da zorlu bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Bu takımın bu maçtan da 3 puanla ayrılacak kalitesi fazlasıyla var. O yüzden takım halinde bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluğa da en kısa şekilde ulaşmak için de bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz.'

Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten Alves, 'Galibiyet serisi ile yolumuza devam ediyoruz. Son maçlarımızda sahadan 3'er puanlarla ayrıldık. Bu gidişat bizim için önemli. Takımın durumu son derece iyi. Takım içinde son derece güzel bir hava var. Bu seriye devam ederek, bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu galibiyetlerimize her zaman devam etmek istiyoruz. Takım son derece motive ve galibiyet için istekli. Hedefimiz galibiyet' diye konuştu.

Taraftarları Fenerium ürünlerini almaya davet eden Bruno Alves, sözlerini şöyle tamamladı:

'Feneriumlarda son derece kaliteli ürünlerimiz var. Taraftarlarımız da, maksimum kaliteli ürünlerin bir çoğuna Feneriumlardan ulaşabiliyorlar. Takım olarak üzerimize düşen de bu markayı yukarı taşımak. Taraftarlarımıza çağrım, her zaman Fenrium ürünlerini kullanmaya devam etmeleri. İnanıyorum ki onlar da bunu yapıyor.'

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0