Görüş Bildir
Haberler
Alves'in Babasından Transfer İçin İlginç!

Alves'in Babasından Transfer İçin İlginç!

Batuhan
10.12.2014 - 14:01

Fenerbahçe 'nin Portekizli oyuncusu Bruno Alves için, menajerliğini yapan babası Washington Alves 'ten flaş bir açıklama geldi.

Sarı-lacivertlilerin resmi açıklama ile takımda kalacağını belirttiği savunmacının devre arasında Sporting Lisbon'a gidebileceğini belirten baba Alves, 'Kiralık olarak bir transfer gerçekleşebilir. Finansal sıkıntılar nedeniyle bonservisi ile transfer zor. Portekiz'de şu anda ekonomik durum iyi değil' ifadelerini kullandı.

Washington Alves, oğlunun Portekiz devinde oynamak isteyebileceğini de söylerken, 'Sporting büyük bir takım. Büyük oyuncular da, büyük takımlarda oynamalı' diye konuştu.

F.BAHÇE 'GÜNDEMDE YOK' DEDİ AMA...

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde, 'Bruno Alves Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sözleşmeli oyuncusudur ve sözleşme sonuna kadar da takımımızda görevini yapacaktır. Gündemimizde oyuncumuzla ilgili alınmış sportif ve idari bir karar yoktur.' şeklinde açıklama yapmıştı.

Bu sezon Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında takımdaki geleceği sorgulanmaya başlanan Alves'in, Fenerbahçe ile olan kontratı 2016 yazında sona eriyor.

SPORX

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0