Görüş Bildir
Haberler
Altuğ: 'Canımız Tehlikede'

Altuğ: 'Canımız Tehlikede'

Fatih UZUN
25.09.2014 - 17:58

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'ın uğradığı silahlı saldırı sonrası yaşadıklarını ilk kez bir televizyon programında anlattı.

Pınar Altuğ, Yağmur Atacan’ın yaşadıklarını şöyle anlattı: ‘’Silahlı saldırı olduğu gün Yağmur arabasına binmek üzere ofisten çıktı. Bileğini burktuğu için otomobilin arka koltuğuna oturmuş. Çantasını koyduğu sırada kurşunlar yağmış. Aracın camları aşağı inmiş. Yağmur tam toparlanıp kaçmaya çalışırken yüzüne doğrultulan silahı görmüş. Zanlı birkaç kez tetiğe basmış, silah tutukluk yapmış. Ateş alsaydı, kocam ölecekti.

İşin en acı ve korkunç tarafını açıklıyorum. Kocamı öldürmek isteyen zanlı 20 gün önce, tam da doğum günümde serbest bırakıldı. Çünkü deli raporu var. Cezai ehliyeti yok. Kendisini hiç görmedim. Ama ifadesini okuduğumda kanım dondu.’’

İfadesi şöyle; Bir gün bana mesaj geldi. Mesajda Pınar Altuğ'un ruh ikimizim olduğu, onunla evlenirsem mehdiliğimi ilan edeceğim belirtiliyor. Bunun için de Yağmur'u ortadan kaldırmam gerekiyor. Çünkü o bir Deccal.' İşte bu yüzden çok korkuyorum.

Adli Tıp bu zanlıyı olayın ardından yeniden kontrolden geçirmedi. Devlet korumamız yok. İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu ‘'Size çağrılı koruma verelim'’ demişti. Ama çağrılı koruma bu trafikte bize yetişemez ki.

CNNTürk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/magazin/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0