Görüş Bildir
Meclis Lokantası'ndaki Fiyatlarla Kimse Aç Kalmaz! Garsonun İsmi Neden Gündem Oldu?
Meclis Lokantası'ndaki yemek fiyatları her daim gündemin ana maddelerinden olmayı başarır. Fiyatlama bozulmalarından, enflasyondan hiç etkilenmeyen bu lokantanın fiyatları 'milletin vekillerinin' maaşlarıyla da karşılaştırınca alım gücü şaşkınlığı yaratır. Son hesap da sosyal medyada ilgi çekerken, bir de garsonun ismi detayı yorumlara karıştı.
Barcelona'nın Portekizli Yıldızı Joao Felix'in İleri Görüşlülüğü Futbolseverlerin Diline Düştü
2019 yılında Benfica'dan Atletico Madrid'e 127 milyon euro bedelle transfer olan fakat takımda bir türlü tutunamayan, şu anda da kiralık olarak Barcelona formasi giyen Joao Felix'e geçtiğimiz hafta 'Şampiyonlar Ligi'nde hangi takımlar yarı finale kalır?' sorusu yöneltilmişti. Dün gece çeyrek final etabının tamamlanmasıyla da bir üst tura çıkan takımlar belli oldu. Portekizli futbolcunun tercih ettiği tüm takımlar, kupaya veda etti.
Reklam
Reklam
Olympiakos Maçı İçin Basın Toplantısına Katılan Dusan Tadic ve İsmail Kartal'ın Herkesi Güldüren Konuşması
UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, çeyrek final rövanş maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'u Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde konuk edecek. Sonucu merakla beklenen mücadele öncesinde İsmail Kartal ve Dusan Tadic, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İkilinin arasında geçen konuşma, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Reklam
Reklam
Erdal Alkış Kimdir? TFF Başkan Adayı Erdal Alkış'ın Mesleği ve Kariyer Hayatı Hakkında Merak Edilenler
Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki (TFF) seçimli genel kurul öncesi başkan adayları belli olmaya başladı. Futbol dünyasını yakından ilgilendiren tartışmaların sürdüğü bugünlerde, adaylığını açıklayan ilk isim ise Erdal Alkış oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden ilk açıklamasını yapan Erdal Alkış, 2012 ve 2015 seçimlerinde de aday olmuştu. Peki, TFF Başkan adayı Erdal Alkış kimdir? Erdal Alkış'ın mesleği nedir?İşte, Erdal Alkış'ın meslek hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
Servet Yardımcı Kimdir, Mesleği Nedir? TFF Başkan Adayı Servet Yardımcı Hangi Görevlerde Bulundu?
18 Temmuz'da gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesi TFF Başkan adayları belli olmaya başladı. Seçim öncesi tartışmalar sürerken, Servet Yardımcı başta olmak üzere pek çok ismin başkan adaylığı gündeme geldi. Daha önce federasyonda yönetim kurulu üyesi olarak bulunan  Servet Yardımcı, başkan vekilliği ve UEFA İcra Kurulu Üyeliği gibi görevlerde de bulundu. Peki, TFF Başkan adaylığını açıklayan Servet Yardımcı kimdir? Servet Yardımcı hangi görevlerde bulundu? İşte, Servet Yardımcı'nın futbol camiasındaki görevleri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
Reklam
Reklam