Görüş Bildir
Haberler
Alternatif Kullanım Şekilleriyle “Ofis Malzemeleri”

Alternatif Kullanım Şekilleriyle “Ofis Malzemeleri”

Avansas
26.01.2015 - 14:56 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 17:50

Alternatif Kullanım Şekilleriyle “Ofis Malzemeleri”

Tencere kapağından çanak anten yapan ya da plastik kola şişesinin ucunu kesip huni olarak kullanan bir neslin çocuklarıyız biz. Bu nedenledir ki, eşyaların alternatif kullanım biçimleri konusunda epey bilgi sahibi olduğumuz söylenebilir. Yıllarca mürekkep yalamış tipler ya da kariyerini tecrübeyle ispat etmiş kişiler olsak da ofis malzemelerine karşı geçmişten gelen bir alternatif bakış açısı geliştirebiliriz. Kim bir defteri mouse pad olarak kullanmamıştır ki? Avansas.com ofis malzemelerinin amacının dışında kullanılabileceği konusunda size birkaç öneri sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evrak Mandalı ile Mancınık Savaşı

Ofis tarihinin en fonksiyonel ürünüdür. Kağıt tutturmaktan çok diğer tüm aktivitelerde kullanabilirsiniz. Alın size örneği; biraz kağıt, bir adet evrak mandalı, biraz yetenek ve sonrası 'Headshot'.

2. Fotokopi Kağıdı ile Monitör Yükseltme

Ortopedik ürünlerin kralı olan monitör yükselticiler ülkemizde de çok revaçta, sağlığımıza çok özen gösteriyoruz. Aynı zamanda kesemize de çok özen gösterdiğimizden olsa gerek kendi icatlarımızla 60 TL'lik yükselticilerden ziyade 5 TL değerinde fotokopi kağıtlarıyla işimizi de görüyoruz..

3. Ataşla Hızlı Çanta Kilitleme

3. Ataşla Hızlı Çanta Kilitleme

Küçücük bir ataşın bu kadar etkili olabileceğine inanamıyacaksınız, deneme maliyetiniz Avansas.com'da 0,0045 Kuruş. Ne dersiniz? Hiç yoktan iyidir!

4. Evrak Mandalı Kablo Tutucunuz Olsun

4. Evrak Mandalı Kablo Tutucunuz Olsun

Yine kutsal evrak mandalı...Masanıza ya da benzer başka bir yere tutturun. Her seferinde yerde duran kablonuzu almaktansa mandala asılı  kablonuza ulaşmak çok daha kolay. Bi' deneyin en azından bel fıtığı riskinizi sıfıra indirmiş olursunuz.

5. Bildiğin İğne ve Bantla Klavye Kabası Alma

Şaşılacak birşey yok, bildiğin bantı bildiğin iğneye tersten sarıyorsun sonrası senin hamaratlığın. Ulaşılması en güç ve zorlu lekeler seni bekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fosforlu Kalem Mürekkebini Al, Az Su Koy Sonra Ver Mor Işığı

7. Paket Lasitiğiyle Toplantıdakilere Göz Dağı Verin

Geçen yine toplantıdayım baktım üstüme geliyorlar ben de dayanamadım sıktım bardaklarına...

8. Kızlar Anlayacaktır

8. Kızlar Anlayacaktır

Hiç resmi olmayan verilere göre kızların kalem familyasını toka olarak kullanma oranları % 99'muş. Kısa saç moda olursa sektörü zor günler bekliyor.

9. Ataşlar İçindeyim Görmesen de

Bazen çok takılmayacaksın hayata, alıcaksın ataşları arka arkaya, başlıyacaksın sallamaya.

10. Bonus: Ofis Çalışanına Mobbing Matik Lastik

21.Yüzyıl da böyle şeyler kalmadı tabi ama siz bi' deneyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
spesifik sapiens

Öğrenciyim, orijinal tonere güç yetmiyor artık. Muadil tonere döndüm. Bence en yaratıcı çözüm muadil toner. https://dcptoner.com ilk defa denedim. sonucu gör... Devamını Gör