Görüş Bildir
Haberler
Alper: "4. Yıldızı Alacağız"

Alper: "4. Yıldızı Alacağız"

Fatih
03.01.2015 - 21:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçeli futbolcular Bekir İrtegün ve Alper Potuk, Başakşehir maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Bekir İrtegün maçı değerlendirirken, 'Ligin en az gol yiyen takımına karşı oynamak bizi düşündürüyordu. Güzel bir dakikada güzel bir gol geldi. İşimiz kolaylaştı. Topu iyi dolaştırdık. Tatil öncesi güzel bir galibiyet oldu. Başakşehirli arkadaşları tebrik ediyorum, onlara da iyi tatiller diliyorum. İlk yarıda bizden beklenenin altında oynadığımız maçlar vardı. Kötü oynadığımız olmadı. Ligi uzun maraton. Kötü oynarken kazanmak, şampiyonluk yolunda çok önemli. Bunlar bizi yarışta tuttu. Son iki haftada iyi bir çıkışımız var' şeklinde konuştu.

Alper: Böyle vuruşlar için çalışıyorum

Attığı şık golle maçın skorunu belirleyen Alper Potuk, bu tip vuruşlar için özel olarak çalıştığını söyledi: 'Avrupa'nın en az gol yiyen takımlarından birine karşı çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bence en az 2 gol daha atabilirdik.

Ligin 2. yarısına iyi hazırlanıp 4. yıldızı alacağız. Sezon başından beri iyi çalışıyoruz. Ben de elimden geleni yapıyorum. Attığım gole benzer vuruşlar için idman sonlarında çalışıyorum. Ligin 2. yarısında takımıma daha faydalı olmak istiyorum.'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/alper...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın