Görüş Bildir
Haberler
Alparslan: Büyük Selçuklu 1. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Büyük Selçuklu Ne Zaman Başlıyor? Hangi Gün?

Alparslan: Büyük Selçuklu 1. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Büyük Selçuklu Ne Zaman Başlıyor? Hangi Gün?

GNS
22.10.2021 - 21:04

TRT 1'in yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Tarih ve eski Türk yöneticilerinin hayatlarını hikayeleştirmeyi seven kanal 'Hakk aşığı Türklerin Oğuz soyundan, Kınık boyundan, fethin babası, mazlumların hâmîsi, zalimlerin kâbusu, gölgesi arzı titreten Sultan Muhammed Alparslan' diyerek tanımladıkları Hükümdar Alparslan'ın yaşamından kesitler anlatacakları dizinin yayın tarihi açıklandı. Dizi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olarak değerlendirilecek. Tarih tutkunlarının merakla beklediği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi birinci bölüm birinci fragmanını izleyiciyle paylaştı. Alparslan Büyük Selçuklu hangi gün? Ne zaman yayınlanacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük Selçuklu Devleti'nin ikinci sultanı olan ve Türklerin Orta Asya'dan Anadolu'ya gelişlerini ve mücadelesini yöneten askeri komutan ve hükümdarı olan Sultan Alparslan'ı konu edinen dizi ilgililer tarafından merakla bekleniyor. Daha öncesinde de Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamit gibi dönem işleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen yapımlara sahip kanalın yeni dizisi büyük bir heyecanla izleyiciye kavuşmaya gün sayıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncuları Kimler? Ne Zaman Yayınlanacak?

Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncuları Kimler? Ne Zaman Yayınlanacak?

TRT1 ekranında geçen sezon büyük beğeni toplayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin hikayesiyle tamamlanacak olan Alparslan Büyük Selçuklu çok yakında izleyici karşısına çıkacak. Fahriye Evcen ve Barış Arduç’u bir araya getiren dizinin yayın tarihi açıklandı.

En son Sinan Tuzcu’nun Dukas rolü için anlaşma yaptığı dizinin kadrosunda Gizem Karaca, Korel Cezayirli, Barış Bağcı, Erdin Gülener, Esila Umut, Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke gibi önemli isimler yer alıyor.

Dizi 8 Kasım Pazartesi akşamı 20.00 da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu 1. Bölüm 1. Fragman | 8 Kasım Pazartesi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın