Görüş Bildir
Haberler
TV
Almost Human

Almost Human

05.01.2014 - 12:26 Son Güncelleme: 05.01.2014 - 13:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Almost Human

Yıl 2048. Dünya artık eskisi gibi değil. Teknoloji en üst sınırına kadar ilerlemiş, insansı robotlar geliştirilmiş, hayatın her alında insanlarla beraber yaşamaya başlamışlardır. Robotlar kimi zaman polis, kimi zaman seks işçisi olarak karşımıza çıkacaklar. Film neredeyse robotların üzerine kurulmuş diyebiliriz.

Polis teşkilatında iyi bir dedektif olan John Kennexyürüttüğü bir operasyon sırasında en yakın arkadaşı olan ortağıyla beraber pusuya düşürülür. Pusuda ortağı hayatını kaybederken, kendisi sadece sağ bacağını kaybeder ve yaklaşık olarak 17 ay komada kaldıktan sonra uyanır. Bacağı yerine günün teknolojisi sentetik bir protez bacak takılır ve hayatına bu şekilde devam eder.

Daha sonra  John Kennex teşkilata geri çağrılır. Ancak teşkilat eskisi gibi değildir. Polis memurlarına robot ortaklar atanmıştır. Ancak bu durum  John Kennex’in hiç hoşuna gitmeyecektir. Çünkü kendisi robotlardan hiç hoşlanmamaktadır. Yanına atanan sentetik robot John Kennex’in hoşuna gitmeyen sorular sormaya başladığında ondan kurtulur ve John Kennex’e yeni bir sentetik robot olan Dorian atanır. Bu robot en eski üretimlerden, insan hisleri taşıyan bir robottur ve John Kennex ile kısa sürede iyi bir ikili olurlar.

Kaynak: http://okurtv.com/almost-human/
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asyazi

Robot filmi olunca gozler will smithi ariyor.