Görüş Bildir
Haberler
Almanya'dan Mültecilere Adaptasyon Hizmeti: 'Flört Kursları'

etiket Almanya'dan Mültecilere Adaptasyon Hizmeti: 'Flört Kursları'

Ulaş
09.05.2016 - 20:30 Son Güncelleme: 10.05.2016 - 11:12

Almanya ülkeye gelen mültecilerin adaptasyonunu kolaylaştırmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Hükümet tarafından desteklenen proje kapsamında, asgari düzeyde Almanca bilen mülteci gençlerin, Alman kadınlarla nasıl iletişim kurup, ilişki yaşayacakları anlatılıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Proje ilk aşamada Ingolstadt, Neuburg ve Eichstätt gibi bölgelerde hayata geçirilecek ve en az asgari düzeyde Almanca bilen sığınmacılar programa katılabilecek.

Yayınlanan görüntülerden birinde Somalili genç kursta yardımcı öğretmen olarak çalışan bir Alman kadına yaklaşmaya çalışıyor. Kadın, genci, “Yavaş yavaş, adım adım ilerle. Fazla ısrarcı olma. Kadından hoşlandın diye hemen üstüne atlama” diye uyarıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
158
57
34
24
14
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
A psa

araştırırsanız bulursunuz, zamanında almanyaya giden türk işçilerine de aynı eğitim verilmiş. tabi adamlar sizin gibi düşünmüyor, olası tecavüz vakalarının ö... Devamını Gör

saffet evran

verilmiş mi?

Pasif Kullanıcı

Almanya haberin ola eğittiğin kişiler Arap. 1955'de Türkleri eğittin ama bunlar Arap bunlar bizim gibi değiller. Örnek Türklerden bazıları benziyor Almanlara... Devamını Gör

Arsen Lüpen

merak etmeyin almanlar her konuda onları eğitir bizim gibi milyonlarca insanı alıp sokağa atmaz.