Görüş Bildir
Haberler
Almanya'dan İlginç Karar Esrar Serbest

Almanya'dan İlginç Karar Esrar Serbest

TC Ali Okur
04.02.2015 - 15:30 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 19:45

Almanya'dan İlginç Karar Esrar Serbest

Hasta olana esrar serbest

Tayvan'ın başkenti Taipei'de, TransAsia Havayolları'na ait yolcu uçağı havalandıktan kısa bir süre sonra Keelung nehrine düştü. Toplam 58 kişinin bulunduğu uçakta 19 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Hasta olana esrar serbest

Almanya’nın Freiburg kentinde bir elektronik mağazasının cep telefonu bölümü çalışanları samuray klılıcı tehdidi altında oldukça heyecanlı bir gün yaşadı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye krizini görüşmek üzere 9-10 Şubat tarihlerinde Mısır’a bir ziyaret gerçekleştirecek.

Alman halkının büyük bir çoğunluğu Yunanistan’ın borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Aleksis Çipras hükümetiyle uzlaşı arayışına karşı.

BM-Afrika Birliği Ortak Barış Gücü (UNAMID), Sudan'ın batısındaki Darfur bölgesinde Rus uyruklu 2 pilotun kaçırıldığını bildirdi.

Birleşmiş Milletler'in (BM) savaş suçları mahkemesi, 1990'larda eski Yugoslavya topraklarında yaşanan savaşta Sırbistan ve Hırvatistan'ın birbirlerine karşı soykırım suçu işlemediğine karar verdi.

Fransa'nın güneyinde Nice kentinde bir Yahudi toplum merkezi önünde devriye gezen üç asker bıçaklı saldırıya uğradı.

Yunanistan'ın yeni maliye bakanı Yanis Varufakis, 'kalbinin solda atmasına rağmen', dün gece, Londra'da kur yaptığı fon yöneticileri ve bankacılarda, aralarında çıkar ortaklığı olduğunu söyledi.

Birleşmiş Milletler (BM) Gıda Programı bir açıklama yayınlayarak kendilerine ait yiyecek yardımı paketlerinin Suriye'de üzerinde IŞİD logosu bulunarak dağıtıldığını gösteren görntüler karşısında son derece endişeli olduklarını söyledi.

Ukrayna'nın doğusunda Rusya yanlsı isyancıların başlattığı yeni taaruzlarla ölü sayısı 5 bini aştı. Belarus'un başkentinde imzalanan ateşkes artık tamamen bozulmuş durumda.

Rusya’nın başkenti Moskova’dan, Vladivostok’a uçakla giden bir yolcu, sağlık durumunun kötüleşmesi ve yüksek ateş nedeni ile acil hastaneye kaldırıldı.

NAMAZ VAKİTLERİ ADANA ADIYAMAN AFYON AĞRI AMASYA ANKARA ANTALYA ARTVİN AYDIN BALIKESİR BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ ISPARTA MERSİN İSTANBUL İZMİR KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRKLARELİ KIRŞEHİR İZMİT KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA KAHRAMANMARAŞ MARDİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU RİZE ADAPAZARI SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ ŞANLIURFA UŞAK VAN YOZGAT ZONGULDAK AKSARAY BAYBURT KARAMAN KIRIKKALE BATMAN ŞIRNAK BARTIN ARDAHAN IĞDIR YALOVA KARABÜK KİLİS OSMANİYE DÜZCE

BUGÜN İÇİNDE EN ÇOK OKUNAN HABERLER

haberler

//

page contents

Almanya’da Federal Hükümet'in Uyuşturucuyla Mücadele Sorumlusu Marlene Mortler, ağır hastalıkların tedavisinde esrarın kullanımı için yeni düzenlemelere gidileceğini açıkladı.

Mortler, bu açıklamayı, ‘Die Welt’ gazetesine yaptı. Federal Hükümet'in Uyuşturucuyla Mücadele Sorumlusu Marlene Mortler, ağır hastaların esrardan kaynaklanan giderlerinin sağlık sigortalarınca karşılanmasını sağlayacaklarını söyledi.

Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle, bu konudaki düzenlemenin yıl içinde Federal Meclis gündemine getirileceği, 2016'dan itibaren yasanın yürürlüğe girmesinin hedeflenmesinin beklendiğini aktardı.

Uzmanların bir merkezi sinir sistemi hastalığı olan MS hastalarında esrarın olumlu etkide bulunduğunu söylediği; ayrıca kanser tedavisi kapsamında iştahsızlığa karşı ya da AIDS veya ağrı terapilerinde de tıbbi bir araç olarak gündeme getirildiği ifade edildi.

Almanya'da yürürlükteki uyuşturucuyla mücadele yasası ağır hastalıkların tedavisinde esrar kullanımına izin vermiyor.

Kaynak: http://konyahabersitesi.com/haber/alm...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın