Görüş Bildir
Haberler
Bize Nasıl Alışveriş Yaptığını Anlat, Senin Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Nasıl Alışveriş Yaptığını Anlat, Senin Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söyleyelim!

Kai Hiwatari
12.03.2019 - 19:50 Son Güncelleme: 10.04.2019 - 11:12

Bir insanı alışveriş yaparken tanırsınız demişler. Yani biz dedik. Bakalım senin alışveriş yaparken ki tüketim tercihlerin senin hakkında neler söylüyor. Haydi teste!

1. İlk olarak yaşını öğrenelim!

2. Ayıptır sorması aylık gelirin kaç Türk Lirası?

3. Kendine yeni kıyafetler almaya karar verdin. İnternetten mi alışveriş yaparsın yoksa mağazaya mı gidersin?

4. Kazı Kazan'dan 4 bin lira kazandın. Şunlardan hangisini yapardın?

4. Kazı Kazan'dan 4 bin lira kazandın. Şunlardan hangisini yapardın?

5. Şimdi çok şık bir soru geliyor. Hoşlandığın kişiden sonunda bir randevu kaptın fakat giyecek hiçbir şeyin yok, acil gidip alman gerek. Ne alacaksın?

6. Peki hangi 8? IPhone 8 mi, yoksa Samsung Galaxy Note 8 mi?

7. Diyelim ki çok yakın bir arkadaşının doğum günü yaklaşıyor ve o arkadaşın gerçek bir müzik delisi. Onun için bir doğum günü hediyesi seç.

8. Şimdi de doğum günü yaklaşan arkadaşın bilgisayar oyunlarına aşırı düşkün olsun. Ona ne alacaksın?

İdealist ve başarılısın sen!

Sen dünyanın en çalışkan insanlarından biri olabilirsin. Her zaman başaracağına inanıyor, çalışmaktan asla vazgeçmiyorsun. Çünkü kendinden emin ve birikimlisin. Başarmak için gereken her şey sende toplanmış. Dünyada üstünden gelemeyeceğin hiçbir güçlük yok. Yeter ki sen çalışmaktan vazgeçme!

Sen gizli bir duygusalsın!

İşte herkesten sakladığın o özelliğin... Duygusalsın sen, ne kadar belli etmek istemesen de. Her duygunu uçlarda yaşıyorsun, ortan yok desek yeridir. Bazı günler seni görenler dünyanın en dertli insanı sanıyor, bazı günler ise hiç mi derdi yok acaba diyor. Bu durumun en güzel tarafı ise kimse seni kolay kolay tanımlayamıyor, kalıplara sığdıramıyor. İste bu yüzden seni seven çok seviyor, sevmeyen ise hiç sevmiyor.

Dünyanın en gerçekçi insanısın!

Senin bu hayatta en çok önem verdiğin 2 şey: Gerçekler ve mantık. Asla mantıksız hareketlere, gerçeküstü düşüncelere yer yok hayatında. Bu yüzden sürekli düşüncelisin. Beyninin bir an bile boş kaldığını söylemek çok zor. Bu seni çok yoruyor fakat isabetli kararlarını da bu özelliğine borçlusun. Eee bu saatten sonra değişmek zor, biraz yorulacaksın ama hayatta başarılı olmaya da devam edeceksin!

Rahatlık konusunda bir dünya markasısın!

Doğallık akıyor senden akıyor. Hiçbir şartta kendini bozmuyor, her zaman bildiğin gibi davranıyorsun. Çünkü sen böyle mutlusun, kimin ne dediği hiç umurunda değil. Hiçbir şey neşeni bozamıyor. Ayrıca dışarıdan savruk görünsen de yaptığın her hareketin kendi içinde bir açıklaması var. O da şu: ''Çünkü canım öyle istedi.''

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
840
371
236
117
41
41
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aymira Ay

Sen gizli bir duygusalsın!

TC Fulya Yaman

İşte herkesten sakladığın o özelliğin... Duygusalsın sen, ne kadar belli etmek istemesen de. Her duygunu uçlarda yaşıyorsun, ortan yok desek yeridir. Bazı gü... Devamını Gör

gaydırı guppak

Sen gizli bir duygusalsın! nadir olarak tutan testlerden