Görüş Bildir
Haberler
Alişan'ın Eşi Buse Varol'u Kızdıran Soru: "Kocadan Zengin Olmak Nasıl Bir Şey?"

Alişan'ın Eşi Buse Varol'u Kızdıran Soru: "Kocadan Zengin Olmak Nasıl Bir Şey?"

Ünlü türkücü Alişan ile 2018 yılında evlenen ünlü oyuncu Buse Varol, uzun süredir uzak olduğu ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor. Sosyal medyada paylaşımlarıyla sürekli gündemde olan genç oyuncu, takipçilerine verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Instagram'da soru-cevap etkinliği yapan Varol, 'Kocadan zengin olmak nasıl bir şey? ' diye bir soru soran takipçisine verdiği yanıt ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor.  Buse Varol takipçisinin sorusuna nasıl cevap verdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buse Varol ve Alişan çifti 2019'da ilk çocukları Burak'ı, 2021'de ise kızı Eliz'i kucağına almıştı. Instagram'ı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncunun bir soru-cevap etkinliği sırasında kendisine sorulan 'Alişan olmasa nasıl bir hayatın olurdu hiç düşündün mü? Kocadan zengin olmak nasıl?' sorusuna verdiği yanıtla ise dikkat çekti.

Buse Varol Takipçisinin Sorusuna Nasıl Cevap Verdi?

Buse Varol Takipçisinin Sorusuna Nasıl Cevap Verdi?

Genç oyuncu Buse Varol, takipçisine: 'Alişan'dan önce de sonra da hayatımda hiçbir değişiklik olmadı. O zaman da kendi paramı kazanıyordum, şimdi de (Eğer kastettiğiniz zenginlik para ise). Ancak Alişan'la beraber hayatta hiçbir paranın satın alamayacağı iki evladım var. En büyük zenginlik bu. Bide bu hayat insana ne öğretiyor biliyor musunuz; kalbini temiz tutarsan hayat sana cömert davranıyor zaten. Dilerim ki Allah kalbinize sevgi versin.' yanıtını verdi.

Buse Varol'un verdiği yanıt birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından takdir topladı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın