Görüş Bildir
Haberler
Alex de Souza: "İntihar Gibi"

Alex de Souza: "İntihar Gibi"

Enver K.
19.09.2015 - 11:58

ESPN için F.Bahçe-Molde maçını yorumlayan efsane futbolcu Alex De Souza, “Mehmet Topal'ın çıkması intihar gibiydi. Van Persie'nin yüzü mutsuz. O da kendini beğenmiyor. Savunmadaki oyuncular, fizik güç olarak eksik. F.Bahçe'den farklı bir oyun bekliyorduk, şaşırdım” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alex de Souza, önceki gece Fenerbahçe-Molde maçınıESPN’e yorumladı. Alex, “F.Bahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde finale kadar gitmesi benim icin sürpriz olmaz. Eğer Diego olsaydı Fenerbahçe daha rahat pozisyon yakalardı. Fenerbahçe geriye oynuyor ve topu çok yavaş dolaştırıyor. Diego’nun yokluğunda Meireles 10 numara oynamaya soyundu. Volkan Şen ile Nani’nin yer değiştirmesi biraz işe yaradı. Van Persie’nin yüzü mutsuz. O da kendini beğenmiyor.

'Farklı bir oyun bekliyordum'

Türkiye’de böyle pozisyonlara penaltı çalınmaz” ifadelerini kullandı. Vitor Pereira’nın Mehmet Topal’ı oyundan çıkarmasına vurgu yapan Alex, “Fenerbahçe çok kolay gol yiyor. Fizik güç yetersizliği her dakika daha fazla ortaya çıkıyor. Mehmet Topal’ın çıkması intihar gibiydi. Ben olsam kesinlikle çıkarmazdım. Nani’nin arkasında oynamak, Caner’in oyununu bozuyor. Nani’ye daha fazla yardım etmeleri gerekiyor. Gerçekten çok şaşırdım. Zor maç olacağını düşünüyordum fakat Fenerbahçe’den farklı bir oyun bekliyordum” diye konuştu.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın