Görüş Bildir
Haberler
Alec Baldwin’in Öldürdüğü Halyna Hutchins Davasındaki Son Gelişmeler: Savcı İlk Kez Konuştu

Alec Baldwin’in Öldürdüğü Halyna Hutchins Davasındaki Son Gelişmeler: Savcı İlk Kez Konuştu

dila bahar
27.10.2021 - 11:50

Alec Baldwin’in film setinde rol gereği tabanca kullanırken yanlışlıkla görüntü yönetmenini öldürmesi üzerine, tüm dünya dikkatini yaşanan olay sonrasında neler olacağına yöneltti. Cinayet hakkındaki yeni gelişmeler merakları arttırdı. Bölge savcısı konu ile ilgili net açıklamalarda bulundu. Savcının yapmış olduğu açıklamalar günlerdir iddia boyutundaki olaya resmiyet kazandırdı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alec Baldwin’in hem yapımcısı olduğu hem de oyuncusu olduğu Rust filminin çekimlerinde, kazayla görüntü yönetmenini öldürmesi ve filmin yönetmeninde yaralanmasına neden olduğu olay tüm dünyanın gündeminde kalmaya devam ediyor. İşte soruşturma savcısının yaptığı açıklamalar...

Tüm Dünya Bunu Konuşuyor

Tüm Dünya Bunu Konuşuyor

Bir haftadır tüm dünyanın konuştuğu cinayet, gündemde kalmaya devam ederken şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Bölge savcısı yaşanılan cinayet ile ilgili açıklama yaptı. Heniz kimsenin suçlanmadığı davada, ‘suçlamalar masada’ diyerek davanın seyri hakkında ipuçları veren savcı, birden fazla kişinin hakim karşısına çıkabileceğinin sinyalini verdi.

İddialar Resmiyet Kazandı

İddialar Resmiyet Kazandı

Kamuoyundan gelen baskılar sonucunda, açıklama yapan savcı detaylara girmekten kaçındı. Fakat açıklamalar olaya resmiyet kazandırmaya yetti. Savcı, set ortamında ‘muazzam miktarda mermi’ bulunduğunu ve bu mühimmatın niteliğine ilişkin soruşturma yapılması gerektiğini açıkladı. 63 yaşındaki aktörün yanlışlıkla Hutchins’i öldürmesine neden olan silahın, olaydan birkaç saat önce ekip üyeleri atış talimi için kullanıldığı da açıklandı.

Yeminli İfade Ortaya Çıktı

Yeminli İfade Ortaya Çıktı

Rust filminin kameramanlarından Reid Russel’ın olayı soruşturan dedektiflere verdiği ifadede 'Baldwin söz konusu silahı kameraya doğrultarak prova yapıyordu.' Russel’ın ifadesinde kısa bir süre içerisinde silah sesinin duyulduğunu ve Hutchins’in bir süre sonra bacaklarını hissetmemeye başladığını söyledi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın