Görüş Bildir
Haberler
Aldatıldığınızı Bilmek İster misiniz?

Aldatıldığınızı Bilmek İster misiniz?

Pegarose
25.02.2014 - 13:11 Son Güncelleme: 25.02.2014 - 16:00

Aldatıldığınızı Bilmek İster Misiniz?

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Lie To Me dizisine esin kaynağı olmuş, TIME Dergisi tarafından yayımlanan “İz bırakan 100 kişi” listesinde yer almış ve Amerikan Psikoloji Derneği tarafından “20.yy’ın İz Bırakan Psikologlarından” biri seçilmiş Prof. Paul Ekman’ın, yüz ifadelerine yönelik çözümleme ve tanımlama yöntemlerinin konu edildiği ESaC VE ETaC eğitimleri, Sola Unitas organizasyonuyla Nisan 2014’te Türkiye’de.

Nisan ayında, Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan, Paul Ekman ESaC VE ETaC eğitimleri, “Duygusal Beceriler ve Yetkinlikler (Emotional Skills and Competencies-ESaC)” ve “Doğruluğu ve Güvenilirliği Değerlendirmek (Evaluating Truthfulness and Credibility-ETaC)” konulu iki farklı modülden oluşacak. Eğitimlerde, yüz ifadeleri ve yüz okuma tekniklerinin yanı sıra “jest, mimik, ses, tarz ve konuşulanlar” olarak ayrılan ifade biçimlerini okumak konusunda, Paul Ekman tarafından geliştirilen teknikler, katılımcılarla paylaşılacak.

Paul Ekman International Academy Direktörü Cliff Lansley ve akademi eğitmeni Aaron Garner tarafından verilecek eğitimlerin birinci modülü Duygusal Beceriler ve Yetkinlikler| ESaC, 4-5-6 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. Doğruluğu ve Güvenilirliği Değerlendirmek | ETaC olarak bilinen ikinci eğitim modülünün tarihi ise 8-9-10-11 Mayıs 2014 olarak belirlendi.

Ülkemizde de merak ve ilgiyle takip edilen Prof. Paul Ekman’ın yalan ve ifade üzerine gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu elde ettiği

metotların, katılımcılarla paylaşıldığı eğitimlere iş dünyasından çok sayıda CEO, İnsan Kaynakları Yöneticisi ayrıca Yüksek Rütbeli Asker, Emniyet mensupları ve daha pek çok profesyonelin katılması bekleniyor.

Simultane tercüme ile gerçekleşecek Paul Ekman ESaC VE ETaC eğitimleri kişinin gerek kendi, gerekse diğer insanlar açısından yalan, acı çekmek, pişmanlık, gizli öfke ya da farklı amaç hedeflemesi karşısındaki tutum, duygu ve tepkilerin fark edilmesi ve uygun stratejilerin belirlenmesi gibi edinimler kazandırıyor.

Son 40 yıldır, insan yüzünün incelenmesi, mimik ve jestlerin tanımlanması, mikro ifadeler, evrensel jest ve mimikler üzerine çalışmalar yapan ve konusunda çığır açan Prof. Paul Ekman’ın ESaC ve ETaC eğitimleri, Paul Ekman International Türkiye Yetkili Temsilcisi Sola Unitas tarafından gerçekleştiriliyor.

İletişim

Sola Unitas

Adres : Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No: 54/B Daire 24 Şişli / İstanbul

Web http://www.solaunitas.com

Kaynak: http://www.pegarose.com/aldatildigini...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın