Görüş Bildir
Haberler
Aldatılan Kocanın İntikamı: Çırılçıplak Soyup İstanbul Sokaklarında Yürüttü

etiket Aldatılan Kocanın İntikamı: Çırılçıplak Soyup İstanbul Sokaklarında Yürüttü

Batuhan
22.12.2020 - 09:58 Son Güncelleme: 23.12.2020 - 11:09

İstanbul Halkalı'da iddialara göre karısının ilişkisi olduğunu öğrenen adam, karısının sevgilisini önce darp etti sonra çırılçıplak soyarak yollarda ifşa etti. Utanç yürüyüşünü bazı vatandaşlar telefonlarına kaydetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Halkalı'da vatandaşlar akılalmaz bir olaya tanık oldu. İsmi öğrenilemeyen bir koca, karısı ile ilişki yaşadığını iddia ettiği şahsı sokak ortasında soyundurup çırılçıplak gezdirdi.

İfşa etti

İfşa etti

Aldatıldığını düşünen kocanın intikamı acı oldu. Karısıyla gönül ilişkisi yaşadığını düşündüğü adamı çırılçıplak soyup, caddede ifşa etti.

İstanbul Halkalı'da geçtiğimiz hafta yaşanan olay görenleri şaşkına çevirdi. Kalabalığı gören mahalle sakinleri, bir şahsın koluna girmiş iki kişi tarafından çırılçıplak halde gezdirildiğini gördü. Bazı vatandaşlar ise o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

Polis ekipleri müdahale etti

Polis ekipleri müdahale etti

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; karısı ile ayrılma aşamasına gelen bir koca, karısı ile gönül ilişkisi olduğunu düşündüğü şahsı buldu. Akrabaları ile birlikte şahsın evine giden koca, önce adamı darbetti ardından çırılçıplak soyundurup mahallede gezdirmeye başladı.

Bir süre caddede ilerledikten sonra iddiaya göre, polis ekipleri çıplak gezdirilen şahsı görüp müdahale etti. Çıplak şahsın üzerine çöp poşeti geçirildikten sonra 3 kişi de gözaltına alındı.

Karakolda kimse şikayetçi olmadı

Karakolda kimse şikayetçi olmadı

Karakolda hiç kimse birbirilerinden şikayetçi olmayınca hepsi serbest bırakıldı. Çıplak gezdirilen şahsın aldatma iddialarını kabul etmediği ileri sürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
875
586
461
231
179
93
83
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

Bana boynuzu takan şahıs budur diye mi gezmiş sokakta? Ayrıca insanlar dışarı çocuğu ile çıkıyor, bu görüntüyü görmek zorunda değil hiç kimse! Gereksiz olmuş... Devamını Gör

Berat Fırtına

Zihyete bak şaka gibisin

Pasif Kullanıcı

Hepinizin önce tedaviye sonra eğitime ihtiyacı var. Öncelikle aldatan kişi devam eden ilişkisinden sıkıldığı için aldatıyordur diyenlere cevabım o zaman BOŞA... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Yanlış ülkede yanlış bölüm okudum. Herkes suç işlemeyi hak ve gösteriş sanıyor.

mononoke

peki biz çok alakasız insanlar olarak yolda yürürken çıplak adam görmek zorunda mıyız? herkes kendince suça ceza biçip uygulamaya kalkarsa olacaklar bu.