Görüş Bildir
Haberler
Albert Riera Mallorca'dan da Ayrılıyor!

Albert Riera Mallorca'dan da Ayrılıyor!

Batuhan
20.05.2015 - 12:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönem Galatasaray 'da da oynayan İspanyol futbolcu Albert Riera , Mallorca Teknik Direktörü Miquel Soler ile yaşadığı sorunun ardından kulübünden ayrılma noktasına geldi.

İspanya 2. Ligi'nde mücadele eden, futbola başladığı kulüp Mallorca ile yaklaşık iki ay önce anlaşmaya varan 33 yaşındaki Riera, teknik direktör Soler ile yaşadığı sorunları sosyal paylaşım sitesine taşıdı.

Twitter hesabından geçen hafta yaptığı açıklamada, Soler ile arasında bazı problemler yaşandığını ve durumdan kulübünün de bilgisi olduğunu vurgulayan Riera, 'Teknik direktör olarak adlandırılan o kişi görevine devam ettiği sürece hayatımın kulübünde forma giymeyeceğim' ifadesini kullandı.

Riera'yı çoğu maçta yedekte tutan ve geçen hafta Numancia ile deplasmanda oynanan lig maçının kadrosuna almayan Soler ise düzenlediği basın toplantısında İspanyol futbolcu ile arasında bazı sorunlar yaşandığını doğrulayarak, 'Numancia maçının kadrosuna alınmayınca benden açıklama istedi. Nedenlerini söylediğimde ise bunları kabul etmedi ve saygıdan çok uzak sözler kullandı' değerlendirmesinde bulundu.

Riera'nın tepkisine şaşırdığını belirten Soler, 'Olaya kendi açımdan baktığımda, Riera, yardım etmeye çalıştığım, üst düzey tekniğe sahip bir futbolcu. Geçen hafta dışında her zaman kadroya alındı ve ondan en iyi verimi nasıl alabileceğimizi görmek için çoğu zaman takımın farklı yerlerinde 30 veya 45 dakika süre aldı' diye konuştu.

Mallorca Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada ise Albert Riera'nın sözleriyle disiplini ihlal ettiği ve teknik direktörüne saygısızlık yaptığı, bu gerekçelerle hakkında disiplin soruşturması açıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Riera'nın antrenmanlara katılmadığı, bu konuda kulüp ile futbolcu arasında hiçbir uzlaşmanın yaşanmadığı vurgulandı. Mallorca, İspanyol futbolcu hakkında alınacak kararı, disiplin komitesinin vereceğini de belirtti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0