Görüş Bildir
Haberler
Albayrak'tan Sneijder'e Tek Şart!

Albayrak'tan Sneijder'e Tek Şart!

Batuhan
08.01.2015 - 14:58

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Sneijder ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, İtalyan medyasında Wesley Sneijder’inh Juventus’a transfer olacağına dair haberlere son noktayı koydu.

Sneijder’in menajeri ile 3 saat toplantı yaptıklarını belirten Albayrak “Kendisine futbolcumuzu satmayı düşünmediğimiz söyledik. Eski başkanımız Sneijder’e sözleşmesini uzatma sözü vermiş. Ancak bizim şu anda bunu yapacak durumumuz yok” dedi.

Sneijder’in menajerine tek bir şart sunduklarına da değinen Albayrak “Sneijder bizim yıldızımız. Onu kaybetmek istemeyiz. Sözleşme konusu ile ilgili menajerine ‘Şampiyon olduğumuz gün Sneijder’in sözleşmesini uzatacağız’ dedik. O da bunu kabul etti. Ama hala neden İtalyan basınına Juventus’a transferi ile ilgili açıklamalar yapıyor anlamıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Albayrak son olarak “Juventus neden heyecanlanıyor bilmiyorum. Sneijder’in sözleşmesinde 20 milyon Euro’yu getirirse serbest kalır maddesi var. Galatasaray’ın kasasına bu rakamı yatırırlarsa transferi gerçekleştirebilirler. Buna hiç kimse biz dahi hiçbir şey söyleyemeyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/08/albayra...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0