Görüş Bildir
Haberler
Albayrak: "Amrabat'ın Dönmesi Söz Konusu Değil"

Albayrak: "Amrabat'ın Dönmesi Söz Konusu Değil"

Fatih
09.12.2014 - 20:41

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Nordin Amrabat'ın devre arasında geri döneceği iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Faslı oyuncunun dönmesinin söz konusu olmadığını belirten Albayrak, 'Amrabat, Malaga'nın malı, kiraya verdik. Ancak parayı henüz ödemediler kulübümüze. Ama dönmesi söz konusu değil şu anda. Yabancı sayımız fazla. Eboue bile kadro dışında kaldı. İstesek bile 2. devre oynatamıyoruz. Amrabat'ı alırsak, kulübede oynatmak için mi alacağız onu. Ocak ayı gelince düşüneceğiz. İlk hedefimiz, oyuncuların gidip oynaması, kendilerini geliştirmesi için yardımcı olmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir' dedi.

'PRANDELLI G.SARAYLI OLDU'

Prandelli'nin İstanbul'da olduğunu belirten yönetici, 'Prandelli'nin kendisi yılbaşına doğru ülkesine gidecek. Çocuğu burada okuyor. İstanbul'u, Türkiye'yi seviyor. Galatasaraylı oldum diyor. Başarılı günlerimizde yine bizimle olmak istiyor. Bugünlerde onun da payı vardır. Aşı tutmadı, ama kendisi çok mükemmel bir insan. Avukatlar kendi aralarında konuşup bir çözüm yolu bulmaya çalışıyor. Ancak iletişimimizin iyi olduğunu söyleyebilirim' ifadelerini kullandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0