Görüş Bildir
Haberler
‘Müslüman Görünümlü Münafıklar!’

‘Müslüman Görünümlü Münafıklar!’

ATKN
11.05.2015 - 14:44 Son Güncelleme: 11.05.2015 - 16:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meral Akşener'den Kaset İddialarına Sert Yanıt

Hükümete yakınlığıyla bilinen TV kanallarından A Haber'deki kendisiyle ilgili kaset iddialarına sert yanıt veren Meral Akşener, 'Bunlar Müslüman görünümlü münafıklar!' dedi.

Rota Haber'den Filiz Akgün'e konuşan Akşener, Latif Erdoğan ve Cemil Barlas’ın kendisi hakkındaki kaset iddiaları karşısında çok kızgın ve üzgün olduğunu söyleyerek dava açacağını belirtti.

Akşener, şunları söyledi:

'Havuz medyasındaki bu iftiralardan yeni haberim oldu. Avukatımla görüştüm, mahkemeye vereceğim fakat çok sinirliyim, çok kırgınım, çok üzgünüm o yüzden fazla birşey söylemek istemiyorum. Ben çok zor günlerden geçmişken böyle çirkin iftiralarla karşı karşıya kalmadım. Bunlar Müslüman görünümlü münafıklar!'

A Haber’de yayınlanan Gece Ajansı adlı programda konuşan Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas’ın “Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler” demesi üzerine Yeni Akit'ten Latif Erdoğan, “Cemil Bey’in dediği çok önemli. O kaseti olan birisidir ve şu an esaret altındadır' demişti.

Erdoğan, “Kaset nerede” sorusu üzerine ise “Kaset… biliyor da, paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var. Dolayısıyla o artık bir esire durumundadır. Ne derlerse yaptırırlar. Samanyolu’na da çıkar, hatta minarede röportaj yapacağız derlerse oraya da çıkar. Şu an acınacak halde. Bu kesin… Bunu ben bilgi olarak söylüyorum” ifadelerini kullanmıştı..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0