Görüş Bildir
Haberler
AKP Van Milletvekili Arvas Yerel Seçim Hakkında Konuştu: 'Kaybedersek Sokaklarda Silahlı Çeteler Peydahlanacak'

etiket AKP Van Milletvekili Arvas Yerel Seçim Hakkında Konuştu: 'Kaybedersek Sokaklarda Silahlı Çeteler Peydahlanacak'

AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas 31 Mart yerel seçimler için Van'da yapılan bir toplantıda konuştu. 31 Mart seçimlerinin Van için çok önemli olduğunu kaydeden Arvas, AKP'nin Van'da seçimleri durumunda silahlı çetelerin sokaklara çıkacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İHA'nın aktardığına göre, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerinde AKP'nin Van ilçe belediye başkan adayları, İskele mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

'Bu memleket bir daha kaybederse toparlanamaz'

'Bu memleket bir daha kaybederse toparlanamaz'

Toplantıda yerel seçimlerle ilgili konuşan AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas, 'Biz hezimet partisi değil, hizmet partisiyiz. Eğer biz gerçekten istersek inanırsak, şehri kazanmak için çok zorlanmayacağız. Pireye kızıp yorganı yakmamamız lazım. Bu memleket bir daha kaybederse toparlanamaz' dedi.

'Başörtülüler caddelerde yürüyemeyecek, esnaflar huzurlu olmayacak'

'Başörtülüler caddelerde yürüyemeyecek, esnaflar huzurlu olmayacak'
İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'nin Van'da kazanmamasının kötü sonuçlar doğuracağını ileri süren Arvas, kaybetmeleri durumunda silahlı çetelerin şehirde peydahlanacağını şöyle söyledi:

'AKP Van’da kazanmasa tüccarlar kaybedecek, başörtülüler caddelerde yürüyemeyecek, esnaflar huzurlu olmayacak, silahlı çeteler yine şehirde peydahlanacak, esnaf yine ikinci vergiye tabi olacak. Bu günler yaşamadık mı hepsini yaşadık.'

Arvas'ın sözleri sosyal medyanın da gündeminde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
467
192
69
16
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Öztürk

yine korkutma politikası la bu dediklerin şuan hali hazırda var zaten. polisler genç kadına tecavüz etmiş bu mu şuan güvenli hali ?

Kavinsky

Siz kimsiniz ya ? Siz gitseniz ayrımcılık kalkacak, halk barışacak. Siz gidin bak ülke nasıl tekrar yeşillenip güzelleşecek.

Kzlt

Bunlardan önce bunları sokakta yatırıp keseliyorlar mış haberimiz yokmuş. Seçilemezsek bombalar patlamaya devam edecek, ekonomi batacak, terör bitmeyecek dem... Devamını Gör