Görüş Bildir
Haberler
AKP'nin Lebalep Etkinlikleri Sürüyor: 'Millete Ceza Yazan Memurlar, Neredesiniz?'

etiket AKP'nin Lebalep Etkinlikleri Sürüyor: 'Millete Ceza Yazan Memurlar, Neredesiniz?'

Sosyal mesafenin yok sayıldığı AKP etkinlikleri sürüyor. AKP'nin 'lebalep dolu' kongrelerinin ardından bu sabah AKP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yüzlerce partiliyle bir araya geldi. Önce Ayasofya'da sabah namazı kılındı, sonra da büyük bir kalabalıkla Yeşilay Genel Merkezi'ne yüründü. Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflara tepkiler geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kapaktepe dün Twitter hesabından AKP'li gençlere Ayasofya'da sabah namazı için çağrıda bulundu.

Kabaktepe'nin çağrısı üzerine bu sabah çok sayıda AKP'li genç Ayasofya'ya geldi. Sabah namazına Kabaktepe ve partili gençlerin yanı sıra AKP'li bazı yöneticiler de katıldı. Kılınan sabah namazının ardından Kabaktepe gençlere çorba dağıttı.

Yeşilay Genel Merkezi'ne yürüdüler

Yeşilay Genel Merkezi'ne yürüdüler

Kabaktepe ve beraberindekiler daha sonra Yeşilay Haftası'nı kutlamak için Sarayburnu'nda bulunan Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ne yürüdü. Gülhane Parkı'ndan geçerek Sarayburnu'na yürüyen kalabalık grup sosyal mesafe kuralını yok saydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs vaka sayıları artarken, Ayasofya'dan gelen bu görüntüler tepki çekti 👇

Koronavirüs vaka sayıları artarken, Ayasofya'dan gelen bu görüntüler tepki çekti 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
427
172
30
13
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Sevindi

insanlar açız , işsiziz diye toplu basın açıklaması yapamıyorlar . toplu gösteri ve yürüyüş pandemi dolayısıyla yasaktı. bu şerefsizlere ceza vermeyen de en ... Devamını Gör

Hulusi Baba

Cehalet arttıkça dünyanın sonu gelecek...

Halil Değerli

Corona virüs eninde sonunda bitecek. .... Ama bu beyinsiz takım hiç bitmeyecek ..... "Ölüme yürümek " deyiminin vücut bulmuş hali.... .... 🤪😡😠