Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Turan'dan Ruhsar Pekcan Açıklaması: 'Yanlış Yapanın Yanına Kar Kalmamasını Önemseyen Bir Ekibiz'

AKP'li Turan'dan Ruhsar Pekcan Açıklaması: 'Yanlış Yapanın Yanına Kar Kalmamasını Önemseyen Bir Ekibiz'

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, görevden alınan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ı yargılanmasına ilişkin bir soruya 'Yanlış yapanın yanına kar kalmamasını isteyen, önemseyen bir ekibiz' yanıtını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis'te düzenlediği basın basın toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtlarken 'Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın yargılanmasına dönük bir adım atacak mısınız?' sorusuna 'Bizim duruşumuz bellidir. AK Parti'yi kıymetli kılan, 18 yıllık iktidarında yanlış yapan kim varsa gereğini yapmasıdır, milletiyle olan bağını koparmamasıdır. Biz milletimize yanlış yapan kim olursa olsun gereğini yaparak şimdiye kadar gelen bir ekibiz. Yanlış yapanın yanına kar kalmamasını isteyen, önemseyen bir ekibiz' yanıtını verdi.

AKP'li Turan'ın açıklaması 🎥

Ne olmuştu?

Ticaret Bakanlığı’nın, Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan'a ait Nanoksia Biyoteknoloji firmasından 9 milyon liralık dezenfektan aldığı medyaya yansımıştı. Bakanlık, 507 bin 880 liralık ürün alındığını doğrulamış, 'Piyasa fiyatlarından oldukça aşağıda, usulüne uygun bir biçimde gerçekleştirildi' iddiasında bulunmuştu. Ancak bu iddianın da gerçeği yansıtmadığı, bakanlığa satılan dezenfektanın piyasa fiyatınının üzerinde olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşanan skandalların ardından Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanlığı görevinden alınmış yerine Mehmet Muş atanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
24
20
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ümit Eroğlu

Görevden alınması veya istifa etmesi suçu ortadan kaldırmıyor.

Oğuz Açıl

Biz aramızda hallederiz.. diyor

gülmedim

yüzü hiç kızarmıyor bu tiplerin.