Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Sare Aydın Yeğeninin Porsche Şovunu Doğruladı: 'Merak Etmeyin'

etiket AKP'li Sare Aydın Yeğeninin Porsche Şovunu Doğruladı: 'Merak Etmeyin'

AKP İstanbul Milletvekili Sare Aydın, yeğeni Enes Aydın'ın kendisine ait Porsche marka otomobiliyle polislerin önünde 215 kilometre hız yaptığı iddiasını kabul ederek, 'ikazını yaptığını' söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Sare Aydın'ın yeğeni Enes Aydın, sosyal medya hesabından halasına ait Porsche marka araçla aşırı hız yaptığı anları paylaştı. Görüntülerde trafik polislerinin önünden 215 kilometre hızla geçtiği görülen aracın camında milletvekili tanıtım kartı da görülüyordu.

Sera Aydın, görüntülerin yayılmasından ve gelen tepkilerin ardından bir açıklama yaptı.

Sera Aydın, görüntülerin yayılmasından ve gelen tepkilerin ardından bir açıklama yaptı.

Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Gençlere olan inancımı ve sevgimi herkes bilir. Üniversite öğrencisi yeğenimin müsadem dışında şahsi aracımı, asla tasvip etmeyeceğim şekilde kullanmış olmasından dolayı gerçekten çok üzgünüm. Uyarılarımı ve ikazımı yaptım. Yanlışının, onun hayatı için büyük bir ders olacağına inanıyorum. Ben hayatım boyunca seviyeli iletişimin ve doğru bilginin büyük bir güç olduğuna inandım. Gençlerime de bunu öğrettim. Yorumlara bakınca yazma ihtiyacı hissetim. Bir kaza meydana gelmemiştir. Doğru sözler ve işler şiarımız olsun gençler. Yeğenime de söyledim merak etmeyin.'

TBMM kartlı Porsche ile aşırı hız yapan Enes Aydın'ın videoları tepki çekmişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
577
472
96
22
15
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?