Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Metiner: 'İktidarın Şehvetine Yenik Düştük'

AKP'li Metiner: 'İktidarın Şehvetine Yenik Düştük'

Onedio Medya
17.07.2015 - 18:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

7 Haziran seçimlerini değerlendiren AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner: 'Her birimiz belediye başkanı olduk, kimileri milletvekili oldu, kimilerimiz de bakan oldu derken iktidarın şehvetine yenik düştük' dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Ramazan Bayramı nedeniyle geldiği memleketi Adıyaman'da AK Parti İl Başkanlığında partililere seslendi. 7 Haziran seçiminin herhangi bir seçim olmadığını anlatan Metiner, bunu hep birlikte sahada yaşadıklarını ifade etti.

Metiner, kendilerinin rakipleriyle sahada yarışmadıklarını, bunların arkasındaki güç odaklarıyla da boğuştuklarını belirterek, her şeye rağmen milletin kendilerini bırakmadığını dile getirdi.

'Baş keseceklerdi sakal kesebildiler'

Alınan yüzde 41 oyun küçümsenmeyecek bir oran olduğuna işaret eden Metiner, rakiplerinin kendilerinin başını kesmeye çalıştığını ancak sakallarını kesebildiklerini söyledi. Bu sakalların daha gür çıktığını söyleyen Metiner, tekrar bir seçim olması halinde herkesin Ak Parti'nin gücünü göreceğini ifade etti.

'İktidarın şehvetine yenik düştük'

Metiner, bir takım ayak oyunlarıyla da karşılaştıklarına işaret ederek, şunları ifade etti:

'Kimi yerlerde kendimize yenildik, kimi yerlerde nefsimize yenildik. Biz yola çıkarken ilkelerimiz vardı. Biz halkımızla beraber iktidara yürüdük. Zaman içerisinde kibirlendik, böbürlendik. Gururlandık, kendimizi halkımızdan daha farklı bir yere oturtmaya çalıştık. 

Her birimiz belediye başkanı olduk, kimileri milletvekili oldu, kimilerimiz de bakan oldu derken iktidarın şehvetine yenik düştük. 

Bize kibir yakışmaz, bize iktidarın şehvetine yenik düşmek yakışmaz. Bize makamlarımız üzerinden caka satmak yakışmaz. AK Partinin kuruluş felsefesine yeniden döneceğiz. Bir genel başkan yardımcımızın dediği gibi 'fabrika ayarlarımıza döneceğiz.' dedi

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0