Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Başkan Olimpik Havuzun Temelini Tarikat Şeyhi ile Attı, Tepkiler Gecikmedi: 'Şeyh Hazretleri Milli Yüzücü mü?'

etiket AKP'li Başkan Olimpik Havuzun Temelini Tarikat Şeyhi ile Attı, Tepkiler Gecikmedi: 'Şeyh Hazretleri Milli Yüzücü mü?'

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Kuş, temeli atılan yarı olimpik yüzme havuzunu Haznevi Tarikatı Şeyhi Abdulselam El Haznevi ile incelediğini duyurdu. Başkan Kuş'un paylaşımına sosyal medyadan tepkiler geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede açılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun temelini Şeyh Abdulselam El Haznevi ile attı ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Muş paylaşımında 'Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun temelini atıyor, ilk kazmayı vuruyoruz. Bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Abdulselam El Haznevi ile birlikte alanda incelemelerde bulunduk. Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz şimdiden hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.

CHP'li Tanal: "Şeyh milli yüzücü mü?"

CHP'li Tanal: "Şeyh milli yüzücü mü?"
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, AKP'li Kuş'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi. Tanal, 'Şeyh Hazretleri, milli yüzücü mü ki, olimpik yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunuyor?' dedi.

Başkan Kuş: "Medreseyi engelleyip engellemeyeceği istişaresi"

Başkan Kuş: "Medreseyi engelleyip engellemeyeceği istişaresi"

Tanal'a yanıt veren Kuş, 'Sayın vekilim, bu projemiz tek tip projedir. Kanaat önderimizle birlikte inceleme yapmamızın sebebi, yüzme havuzu yapılacak alanın yanındaki yapımı devam eden medreseyi engelleyip engellemeyeceği istişaresidir. Saygılarımı sunarım' paylaşımında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li başkanın paylaşımına gelen tepkilerden bazıları 👇

AKP'li başkanın  paylaşımına gelen tepkilerden bazıları 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Suriye merkezli Haznevi Tarikatının Gaziantep'te yaptırdığı gösterişli külliye tartışmalara yol açmıştı👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
501
200
68
54
31
21
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tamyris

Bütün şeyhlerin amk. Müritlerininde amk. Marfetmiş gibi yanında gezdiren bu dallamanında amk. Mevcut hükümetin ve yardakçılarınında amk. 🤚🏻

Kısmet Bagatarhan

Olimpik havuz ve yanında bir medrese... ne diyebilirim ki? Bu ülkenin sonunu hiç iyi görmüyorum. Bir şeyhler değişmeli!?

Viyol10sel

Büyük israil projesinin amerikan sermayesinin en önemli kriteri Araplaşan cemaatleşen cahil gerici bir Türkiye ve her şey onların istediği gibi ilerliyor...

Talat Hasanoğlu

Azerbaycan da parçası miydi bu senin büyük İsrail projenin. Malum İsrail açıktan her türlü desteği sundu Azerbaycana.