Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Ahmet Sorgun'a Göre İntiharların Nedeni 'Ekonomi' Değil, 'Eş Problemi'

etiket AKP'li Ahmet Sorgun'a Göre İntiharların Nedeni 'Ekonomi' Değil, 'Eş Problemi'

Daha önce 'ekonomik kiriz yok' açıklamsıyla gündeme gelen AKP Milletvekili Ahmet Sorgun, intiharların nedeninin ekonomi olmadığını eş problemi olduğunu iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Kanal 42'de yayınlanan programa konuşarak, son zamanlarda medyaya yansıyan intihar olaylarına ilişkin olarak konuştu.

'İskandinav ülkelerinde intihar oranı yüksek' savunması

'İskandinav ülkelerinde intihar oranı yüksek' savunması

'İntiharlar yalnızca ekonomik değil, bunlara psikolojik etkenler de dahil' diyen Sorgun, 'İntiharların hiçbirine gönlümüz razı olmaz, açlıktan intihar etti. Haşa! Geçen sene Konya’da bir olay oldu. Çıkarttık, baktık. Adamın şu kadar mal varlığı var. Ailevi problemler, depresyonlar oluyor sonra ekonomik sebeplerle intihar etti deniliyor. Dünyanın en fazla ekonomisi gelişmiş olan İskandinav ülkelerine baktığımızda, peki neden intihar vakalarının en fazla olduğu ülkelerin de arasında olduğunu sorgulayalım.

İntiharları 'eşlere' bağlayan Sorgun şöyle devam etti:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
350
193
39
14
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BlueCraving

Allah sizi bildiği gibi yapsın! Bütün problem bu yani eş problemi! Kafa çünkü ancak buna çalışıyor!

Adem GÖNLÜZENGİN

Ekonomik sorunlar eşlerin arasını bozuyor olamaz mı acaba ? Adamın cebinde 5 kuruşu yok, dertten sıkıntından s.ki kalkmıyor sonra eşiyle arası bozuk. E bozuk... Devamını Gör

Ece Tülü

Biri bence bu beyefendiye intihar eden ve not bırakan kişinin karısının vefat ettiğini söyleyebilir mi olmayan eşin probleminden intihar edeceğini sanmam öy... Devamını Gör

Ümit Mustafa

Bu seferde eşi öldü ondan intihar etti der.