Görüş Bildir
Haberler
AKP Kongrelerindeki 'Lebalep Dolu'luk Vaka Sayılarındaki Artışı Nasıl Etkiledi?

AKP Kongrelerindeki 'Lebalep Dolu'luk Vaka Sayılarındaki Artışı Nasıl Etkiledi?

Ulaş
23.02.2021 - 11:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 'lebalep' olarak nitelendirilen AKP il, kadın ve gençlik kongrelerinin faturası yeni koronavirüsü tablosuna işte böyle yansıdı... İstanbul, Sakarya, Giresun, Erzurum, Tokat, Malatya, Balıkesir ve Niğde'de görülen vaka sayıları gözle görülür şekilde arttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam Twitter hesabından 15-21 Şubat 2021 haftasına ait corona virüsü vaka sayılarını il il paylaştı.

Sözcü'den Taşkın Su'yun haberine göre, 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerde belirgin artış olduğunu ifade eden Bakan Koca’dan tedbirlere uyma çağrısı gelse de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ‘lebalep’ olarak nitelendirilen AKP il, kadın ve gençlik kongrelerinin yapıldığı illerdeki vaka yükselişi dikkati çekti.

AKP kongrelerinin yapıldığı illerde vaka artışı 👇

AKP kongrelerinin yapıldığı illerde vaka artışı 👇

Haftalık vaka sayısında Samsun ve Ordu’dan sonra en büyük artışın yaşandığı üçüncü şehir olan Giresun’da 8 Şubat’ta AKP İl Kongresi yapılmıştı. 8-14 Şubat tarihleri arasında Giresun’da 184.34 olan vaka sayısı 15-21 Şubat tarihleri arasında 217.51’e yükseldi.

İl, kadın ve gençlik kongrelerin yapıldığı İstanbul, Sakarya, Giresun, Erzurum, Tokat, Malatya, Balıkesir ve Niğde’de de vaka sayıları gözle görülür şekilde arttı.

Erdoğan ne demişti?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
13
9
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Akdağ

Sadece ak parti değil diğer partilerde bu dönemde kongre yapmamalı teknoloji diye bir şey var uzaktan online kongre yapın üyeleriniz evden katılsın.

avimoshe

HAHHAHAHAHAHAHAHA