Görüş Bildir
Haberler
AKP'den Hayvan Hakları Yasası Açıklaması: '15 Gün Sonra Sıkıldım, Bunu Sokağa Atayım Olmayacak'

AKP'den Hayvan Hakları Yasası Açıklaması: '15 Gün Sonra Sıkıldım, Bunu Sokağa Atayım Olmayacak'

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, 'Bugün 44 maddelik Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili yasa teklifimizi Meclis Başkanlığı'na sunuyoruz. Askerliğini yapmayan milletvekilleri dönem sonunda bu görevleri ifa edecekler' dedi.

Muş ayrıca, Hayvan Hakları Yasası ile ilgili olarak, 'Bir hayvanı sahipleniyorsanız, sorumluluğu yerine getireceksiniz' dedi ve çip sistemini yaygınlaştıracaklarının altını çizdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, uzman erbaşların yaş haddinin 55 olarak belirleneceğini içeren bir kanun teklifi vereceklerini söyledi.

Muş, 'Bugün 44 maddelik Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili yasa teklifimizi Meclis Başkanlığına sunuyoruz. Askerliğini yapmayan milletvekilleri dönem sonunda bu görevleri ifa edecekler' dedi.

'Eğer bir hayvanı alıyorsanız, sahipleniyorsanız, bunun sorumluluğunu yerine getireceksiniz'

'Eğer bir hayvanı alıyorsanız, sahipleniyorsanız, bunun sorumluluğunu yerine getireceksiniz'

Muş, yargı reformu üzerinde çalıştıklarını ve belli bir noktaya geldiğini söyledi.

Hayvan hakları yasasına ilişkin de değerlendirmede bulunan AKP'li Muş, 'Bazı değişiklikler yapılacak. Belli bir noktaya geldi. Bazı sorumluluklar getiriyoruz. 'Bir hayvanı aldım, 15 gün sonra sıkıldım, bunu sokağa atayım'. Bunu yapamayacak. Eğer bir hayvanı alıyorsanız, sahipleniyorsanız, bunun sorumluluğunu yerine getireceksiniz. Çip sistemini yaygınlaştıracağız' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
20
6
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bırak şimdi hayvan alacaklara göz dağı vermeyi. Arabasına köpek bağlayıp sürükleyen veya kedilerin bacaklarını kesenlere ne yapacaksınız onu açıklayın.

MelisMelis

bu mu hayvan hakları yasası? işkence edenlere de cezalar olacaktır umarım.

Tırtıl Savar

Eee bakmıyorum diyip bırakamayıp aç bırakacak bakımsız kalacak hapsolacak işkence göre göre ölecek mi hayvan?bu nasıl çözüm?zorunlu kilacaginiz çipleri hayva... Devamını Gör