Görüş Bildir
Haberler
"AKP'deki Oyunlar Game Of Thrones'da Yok"

"AKP'deki Oyunlar Game Of Thrones'da Yok"

Fatih UZUN
02.05.2014 - 17:28

AKP'deki Oyunlar Game Of Thrones'da Yok

Dünyada en çok izlenen dizi olduğu açıklanan ve Türkiye’de yayınlanan Game Of Thrones ( Taht Oyunları) ile AKP’nin manevralarını kıyaslayan Kaplan, gazetecilere, “ İçinizde taht oyunlarını izleyen var mı? Game Of Thrones’i var mı? Bu kadar oyun taht Oyunları’nda bile yok” dedi.

TBMM’de bir basın toplantısı düzenleyen Kaplan, 5 Mayıs Pazartesi günü Meclis TV’nin yayında olmadığına dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Bu son derece hesaplı, son derece kurnazsa, son derece biran önce dosyayı kapatalım, dosyayı sümen altı yapalım anlayışıyla karşı karşıyayız.

“Takipsizlik kararının bugün açıklanması tesadüf değildir. Böyle bir ülkede dönemde hukuku aramak artık namus borcu olmuştur” diyen Kaplan, AKP ve iktidara da “ Eğer korkmuyorsanız, pazartesi günü Meclis TV’yi açın” dedi.

HDP olarak pazartesi günü hazırlıklarına ve arşiv çalışmasından da örnekler vererek anlatan Kaplan, şunları söyledi:

“Bir delil bulamadım yeterli delil yok demiş savcı. Ben ceza avukatım bana soru sormayın. Her takipsizlik kararı itiraza tabidir. Ben demiyorum AKP’liler bunu diyor. Çünkü, yeni delille bu dosyalar yeniden açılır. Pazartesi bunu görüşecektik ne oldu mübarekler? Adalet, muktedir olanlar için mi var?”

  • zete.com
Kaynak: http://zete.com/hasip-kaplan-akpdeki-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0