Görüş Bildir
Haberler
Aklındaki Kişi Sana Mesaj Atacak mı?

Aklındaki Kişi Sana Mesaj Atacak mı?

Hepimizin aklında mesaj beklediği bir kişi vardır. Biz mesaj atmayız. O da biz mesaj atmıyoruz diye, bize mesaj atmaz ve böylelikle başlamayan ilişkiler son bulur. Gururumuzu ve inadımızı bir kenara bırakıp harekete geçsek, belki de hiç beklenmedik mutluluklar yaşarız. Sürekli düşündüğün, aklından bir türlü çıkmayan kişi sana mesaj atacak mı? Bu sorunun cevabı testimizde. 👇

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım ne kadar süredir aklında bu kişi?

4. Peki sen bunlardan hangisisin?

5. Sen aklındaki kişiyle nereden tanışıyorsun?

5. Sen aklındaki kişiyle nereden tanışıyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yarın onunla görüşecek olsan nereyi tercih edersin?

7. Sana yapılan bir hatayı affetme olasılığın ne?

7. Sana yapılan bir hatayı affetme olasılığın ne?

8. Peki sen bunlardan en çok kime önem verirsin?

8. Peki sen bunlardan en çok kime önem verirsin?

9. Hayatına yeni biri girecek olsa bu fiziksel özelliklerden hangisi olsun isterdin?

10. Son olarak seç birini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aklındaki kişi sana mesaj atmayacak!

Aklındaki kişi sana mesaj atmayacak!

Üzgünüz aklındaki kişi sana mesaj atmayacak. Ne kadar düşünürsen düşün bu iş olmayacak gibi. O yüzden kendi yoluna gitmen ve başka şeylere odaklanma vaktin geldi. Bir şeyi isteyince o olmadan bırakmıyorsun. Bu nedenle de aklındaki kişi sen de takıntı olmuş. Aslında onu öyle çok istemesen de, onu başkalarıyla görmeye dayanamıyorsun. Buna artık son vermeli ve kendi hayatına odaklanmalısın. Tuttuğunu koparan tavrın, başka alanlarda çok işine yarasa da, ilişki durumlarında pek yaramıyor. Çok kırılgan birisin. Başka kişilerle tanışıp bir ilişkiye başlamak yerine, seni tanıyan, bilen biriyle olmayı tercih ediyorsun. Çünkü yorulmuşsun. Onların seni çözene kadar geçen zaman ve senin de onları anlamaya çalışman, seni oldukça yormuş. Biraz da bu nedenden dolayı o kişiyi düşünüp duruyorsun. Biz gönül rahatlığıyla aklındaki kişinin sana mesaj atmayacağını söyleyebiliriz. Sen de kendi hayatına yeni yollar çizmeli ve o yollardan ilerlemelisin.

Aklındaki kişiye sen mesaj atacaksın.

Aklındaki kişiye sen mesaj atacaksın.

Anladığımız kadarıyla aklındaki kişinin sana mesaj atmasını beklemeyip, sen ona mesaj atacaksın. Çünkü sen çok sabırsız birisin. Böyle oturup birinin sana mesaj atmasını beklemek yerine, sen harekete geçer ve istediğin şey için mücadele edersin. Bu özelliğin her alanda seni kurtarıyor ve ilişkilerinde de yarı yolda bırakmayacak. Hayatının her alanında sabırsız kişiliğini öne çıkartmışsın. Buna bir de cesaret eklenince herkesten farklı olmayı başarmışsın. İnsanların çekinerek yaptığı veya uzun uzun 'yapsam mı?' diye düşündüğü şeyleri, sen hiç çekinmeden yapabiliyorsun. Bunlar için pişmanlık duymuyorsun. Asıl o an aklında olan şeyi yapmazsan pişmanlık duyacağını düşünüyorsun. Sonuçları her ne olursa olsun oturup, kenarda beklemek sana göre değil. Her zaman harekete geçmeli ve bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorsun. Çünkü eğer sen yapmazsan bir başkası o düşündüğün şeyi yapar. Sürekli düşündüğün, aklından ve kalbinden çıkmayan kişinin sana gelmesini beklemek yerine sen ona gideceksin.

Şu an değil ama yakında atacak.

Şu aralar değil ama aklındaki kişi sana mesaj atacak. Bunun şu an olmamasının nedeni senin kararsızlığın. Biraz ne istediğini bilmediğin bir halin var ve bu durum sürekli seni çıkmaza sokuyor. Bir başkasına doğru ilerlerken, aklında bir diğerinde kalıyor. Hayatındaki her konuda kararsız olmanın sana faydası değil, zararı olur. Kararlı olmalı, ne istediğini bilmelisin. Bir seçim yaparken sonuçlarını göze almalı ve kötü bir sonuçla karşılaşınca pişmanlık duymamalısın. Her şeyin geçtiği ve bittiği bir dünyada o an yaptığımız seçimlerden pişmanlık duymak, bize sadece vakit kaybettirir. Aklındaki kişi senden emin olamadığı için adım atmakta kararsız kalıyor. Senin tek bir işareti bekleyen bu kişiye artık net olmanın vakti geldi. Eğer hayatında bir şeylerin değişmesini istiyorsan, önce kendinden başlamalısın. Ondan sonra istediğin her şeyin sahibi olabilirsin.

Aklındaki kişi sana mesaj atacak.

Şanslısın aklındaki kişi sana mesaj atacak! Hiç beklemediğin bir anda o mesajı görüp şaşkınlıktan bir süre hareketsiz kalman muhtemel bir olay. Ama inan o mesaj sana gelecek. Bütün çaban karşılık bulacak. Sen pes eden biri değilsin ve ne istediğini de bilen birisin. Karşına her açıdan daha iyileri çıksa da, yine aklındaki kişiye gidersin. Çünkü biliyorsun, onun senin için en iyisi olduğunu. Aranızdaki elektrik ve iletişimi hiç kimsede bulamıyorsun. Bu yüzden de ondan vazgeçememişsin. Sen gerçekten insanların ruh eşlerinin olduğuna inanıyorsun. Aklındaki kişinin de senin ruh eşin olduğuna eminsin. Çünkü onunlayken gözünün hiçbir şey görmediği ve içindeki heyecanın hiç dinmediğini gördün. Onunda sana karşı aynı hisleri olduğundan, sana mesaj atmaması için hiçbir neden yok. Sadece bekle. Hiç ummadığın ve beklemediğin bir anda o mesajla karşı karşıya kalacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
55
37
28
22
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece Ysl

bn atcak olsam atardım...malsınız bacım...!!!

cansu ersan

Aklındaki kişi sana mesaj atacak

Nomoix

Attımı peki?

kaneki_tokyo.ghoul

şu an değil ama yakında atacak yanlış hiç bir zaman atamıyacak atamazda zaten çünkü o Kurgusal karakter😖

aleyna

geçmiş olsun knk shifting falan denesene