Görüş Bildir
Haberler
Akit Yazarı: 'Bebeğinize Muhallebi Yapmıyor, Hazır Mama Veriyorsanız Açlıktan, Fakirlikten Bahsetmeyin'

Akit Yazarı: 'Bebeğinize Muhallebi Yapmıyor, Hazır Mama Veriyorsanız Açlıktan, Fakirlikten Bahsetmeyin'

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, ekonominin 2002'ye göre daha iyi durumda olduğunu iddia ederek 'Bebeğinize muhallebi yapmıyor, özel hazırlanmış mama veriyorsanız açlıktan, fakirlikten falan bahsetmeyin. Bambaşka bir standarda geçmişsiniz demektir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, bugün yayımlanan yazısında ekonomi politikalarına yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi.

Yazısında 'Düne göre daha iyi durumdayız. 2002’ye göre çok iyi durumdayız.' diyen Karahasanoğlu 'Affedersiniz ama bebeğinize siz muhallebi yapmıyor, özel hazırlanmış mama veriyorsanız, açlıktan, fakirlikten falan bahsetmeyin. Bambaşka bir standarda geçmişsiniz demektir. Sizin sorununuz 'nasıl geçinebiliriz' değil, 'şu an geçiniyoruz, ama zorluk çekmeden refah içinde yaşamak istiyoruz' arayışıdır.' ifadelerini kullandı.

Sözlerini 'Her insan, daha yüksek refah içinde yaşamak ister.' şeklinde sürdüren Karahasanoğlu, 'Ama bunun üzerinden, 'açız' muhabbeti yapmak, '19 yıldır her şey daha kötü oldu' demek, 'Dün daha iyiydi, artık geçinemiyoruz' demek, nankörlüktür. Evine bir asgari ücret giren ve ayın başında önceki ayın borçlarını zar zor ödeyebilen aileler vardır, bunları inkar etmiyorum. Ama '2002’ye göre daha kötü durumdayız' diyen kim var ise, nankörlükle suçlarım' dedi.

'

Karahasanoğlu'nun yazısına gelen tepkilerden bazıları 👇

Karahasanoğlu'nun yazısına gelen tepkilerden bazıları 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
87
12
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Önce üç çocuk yapın diyorlar.... O çocukların nasıl büyüğünden haberleri yok.... .... Mama.... bez... pişik kremi... doktoru.... ilacı..... kıyafeti.... ..... Devamını Gör

No name

Muhallebi dediği de pirinç unu su ha. Öyle süt yumurta falan değil. Eskiden köylerde kasabalarda bebeklere yedirilirdi. İşte bu da o nesilden gelme. Biliyor ... Devamını Gör

Metin Akalp

Anne babalar, bebeğinize muhallebi değil bu iş için özel hazırlanmış hazır mama yedirin. Aksi taktirde bebeğiniz geri zekalı olur. Önekte görüldüğü gibi.