Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefonunuz ile Seks Hayatınızı Güzelleştirmek Gerçekten Mümkün mü?

Akıllı Telefonunuz ile Seks Hayatınızı Güzelleştirmek Gerçekten Mümkün mü?

Onedio Sales
03.03.2015 - 12:11 Son Güncelleme: 03.03.2015 - 12:13

Cinselliğin geleceği belli oldu! Durex’in yeni dijital teknoloji ünitesi Durexlabs, dev mobil teknoloji buluşunu duyurmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın 1 numaralı cinsel sağlık markası Durex, devrim niteliğindeki yepyeni ürününüyle dijital teknoloji alanına adım atıyor. Gerçekleştirilen bir dizi araştırma doğrultusunda, değişmekte olan sosyal davranışlar ile mobil teknolojilerin özel hayat üzerindeki etkilerini ele almak üzere kurulan Durexlabs ünitesi, markanın dijital pazara yönelik attığı ilk önemli adım olma özelliği taşıyor. Durexlabs, 2015 itibariyle, dijital teknolojiyi kullanarak geliştireceği ürünlerle, markanın geleneksel portföyündeki ürünlerde olduğu gibi çiftlerin cinsel hayatlarını güzelleştirmeye odaklanacak. Siren Mobile CEO’su, girişimci Susie Lee ile ortak geliştirilen, cinsel hayatlara damga vuracak ilk ürünün yakın bir tarihte pazara sunulacağını açıklayan Durexlabs, yeni buluşuyla kullanıcılara gerçek bir orgazm yaşattırmayı hedefliyor. Mobil teknoloji dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Lee’nin biyokimya, biyofizik ve görsel sanatlar alanlarındaki uzmanlığı, mobil teknoloji dünyasına adım atan Durex’e yepyeni bir soluk kazandırıyor. Dünyanın 1 numaralı cinsel sağlık markası Durex’in, cinsel uyarı ve dürtüler hakkındaki derin bilgisini dijital teknoloji ile buluşturmasının doğal bir süreç olduğunu vurgulayan Durex AR-GE Müdürü Richard Arnold; “Modern alışkanlıklar ve günlük hayatta bağımlısı olduğumuz taşınabilir cihazlardan esinlenen pazar araştırmamız, teknolojinin cinsel yaşamda yer edinmesi konusunda derin bir merak olduğunu ortaya koyuyor” dedi. Durexlabs ile çalışmaktan duyduğu heyecanı vurgulayan, ilişki uygulaması Siren’in CEO’su Susie Lee ise; “Akıllı telefonlar, sosyal medya ve ilişki uygulamalarının kullanımlarının artması ile beraber teknolojinin insanları bir araya getirme ve yakın ilişkiler kurma açısından oldukça başarılı bir araç olduğu kanıtlanmış bir gerçek. Durexlabs ile beraber biz de, teknolojiyi sahiplenerek, çiftlerin yatak odalarındaki ilişkilerini güçlendirmek ve cinsel yaşamlarını iyileştirmek adına bir sonraki can alıcı adımı atmaya hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu. labs.durex.com/tr adresinden kayıt yaptıranlar, mobil dünyaya damga vuracak bu sürpriz buluşu deneyimleyecek kullanıcılar arasında yer alma fırsatı yakalayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahmet dönmez

www.seslieglence.com sesli sohbet ve sesli chat alanlarında hizmet vermekte olan canlı sohbet eğlence ile sesli görüşmeler yapabileceğiniz.