Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefonların Sürekli Olarak Artan Batarya İhtiyaçlarını Geçici Olarak Karşılayacak

Akıllı Telefonların Sürekli Olarak Artan Batarya İhtiyaçlarını Geçici Olarak Karşılayacak

nazli yüzüak
31.08.2014 - 19:46 Son Güncelleme: 31.08.2014 - 20:19

Kredi Kartı boyutlarında taşınabilir batarya.

Akıllı telefon teknolojisinin hızlı gelişimi beraberinde bataryalarında daha hızlı tükenmesine neden olmaktadır. Kullanıcıların yüklediği farklı uygulamalar ile işlemci kullanımı artan akıllı telefonların gündelik hayatta hızlı şarj bitme, şarj yetmiyor gibi sıkıntılar olmaktadır.

Son zamanlarda moda olmaya başlayan harici şarj bataryaları bu sorunlara azda olsa yardımcı olmaya çalışmaktadır. Japon elektronik üreticisi tarafından üretilen Kredi kartı boyutlarında TravelCARDilave bataryası artık herkesin yanında taşıyacağı teknoloji olacak gibi gözüküyor.

Günümüzde kullanılan harici bataryaların taşıması ve boyutlarından dolayı biraz sıkıntılı olmaktadır. Fakat TravelCARD ile bu sorun aşılmış oluyor. ÇünküTravelCARD harici bataryalar tamamen bir kredi kartı boyutlarında olduğu için çok rahat bir şekilde cüzdanlarınızda taşıyabiliyorsunuz.

Yapılan testlerde normal bir akıllı telefonunun şarjını 30dk içinde komple doldurabilmektedir. Şuan için sadece 1500 mAh kapasiteye sahip ürünler ilerde daha güçlü olarak geliştirileceği firma tarafından yapılan tanıtımlarda açıklandı.

TravelCARD 'lar micro girişleri ile sorunsuz bir şekilde ilave şarj işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak: http://mysubh.com/makale/2867/kredi-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın